Çevrimdışı Adem Helvacı Süper Üye 17 Şub 2017 24,294 51 23 Mar 2018 #31 Hep yabancı hep yabancı, accık da bozkırın tezenesi çıksın senin radyoda
Çevrimdışı Jeopol Aktif Üye 6 Ocak 2018 432 35 26 Mar 2018 #32 Ado' Alıntı: Hep yabancı hep yabancı, accık da bozkırın tezenesi çıksın senin radyoda Genişletmek için tıkla ... yeter ki sen iste. yeni nesil olanlardan ekliyorum.:rolleyes: ilk duydugumda hosuma gitti. guzel yorum olmus.
Ado' Alıntı: Hep yabancı hep yabancı, accık da bozkırın tezenesi çıksın senin radyoda Genişletmek için tıkla ... yeter ki sen iste. yeni nesil olanlardan ekliyorum.:rolleyes: ilk duydugumda hosuma gitti. guzel yorum olmus.
Çevrimdışı Adem Helvacı Süper Üye 17 Şub 2017 24,294 51 26 Mar 2018 #33 Jeopol' Alıntı: yeter ki sen iste. yeni nesil olanlardan ekliyorum.:rolleyes: ilk duydugumda hosuma gitti. guzel yorum olmus. Genişletmek için tıkla ... Gerçek anlamda çok beğendim zira Hayko Cepkin denen adam, Adamın dibidir benim gözümde, yorumlarını da oldukça seviyorum. Eline sağlık kardeşim
Jeopol' Alıntı: yeter ki sen iste. yeni nesil olanlardan ekliyorum.:rolleyes: ilk duydugumda hosuma gitti. guzel yorum olmus. Genişletmek için tıkla ... Gerçek anlamda çok beğendim zira Hayko Cepkin denen adam, Adamın dibidir benim gözümde, yorumlarını da oldukça seviyorum. Eline sağlık kardeşim