Akigo35
Süper Üye
- 20 Tem 2020
- 1,124
- 44
Sıkıntı yok ben görmedim duymadım diyor bizim kızÖzür dilerim. Yine ben dağıttım. (Der ve tırıs tırıs...)
Sıkıntı yok ben görmedim duymadım diyor bizim kızÖzür dilerim. Yine ben dağıttım. (Der ve tırıs tırıs...)
Bize de yeni bir üye geldi. Geçenlerde bizim kız kliniğin önünde oynarken "Keşke bir kedi gelse beyaz" demiş. yaklaşık 5 saniye (Mübalasız) sonra pancake geldi. Yüzü gözü yara içinde, tedavisi devam ediyor. Biraz düzelsin görüntülerini paylaşırız.Sıkıntı yok ben görmedim duymadım diyor bizim kız
Hayata tutunmalarini sağlamak bambaşka bir şey. Bu da shera, 2 ay önce Türkiye'deyken babaların mahallede ölmek üzereydi, şimdi babamlarin yoldaşı. Bu arada modem sıcak diye orayı yer bellediBize de yeni bir üye geldi. Geçenlerde bizim kız kliniğin önünde oynarken "Keşke bir kedi gelse beyaz" demiş. yaklaşık 5 saniye (Mübalasız) sonra pancake geldi. Yüzü gözü yara içinde, tedavisi devam ediyor. Biraz düzelsin görüntülerini paylaşırız.
Çok güzel görünüyor. Sanıyorum tivibu ev paket kutusu. Demek ki sıcaklığı fazla değil. İş görüyor.Hayata tutunmalarini sağlamak bambaşka bir şey. Bu da shera, 2 ay önce Türkiye'deyken babaların mahallede ölmek üzereydi, şimdi babamlarin yoldaşı. Bu arada modem sıcak diye orayı yer belledi
Tam vücud isisina uygun yapılmış, digiturk kutusunda havale geçirecektiÇok güzel görünüyor. Sanıyorum tivibu ev paket kutusu. Demek ki sıcaklığı fazla değil. İş görüyor.
Aman Allah korusun. Hem de kapalıyken geçirir.Tam vücud isisina uygun yapılmış, digiturk kutusunda havale geçirecekti
Dostum bu işleri yapan CNC,ler kaç lira haberin varmı ama benim asıl mesleğim torna,tesviye CNC öperatörlüğü bu meretler öyle tl ile değil en kötüsü bile dolar,euro üzerinden satılıyor bunların kart tamirini bile yapanlar dolarla çalışıyorlar haberin olsunSanayiyle bağlantı olunca tabii. Biz aynı nedenlerle sanayiye gitsek iki takım jantı kolumuzun altına sıkıştırıp gönderirler.
Zaten CNC içimde uhde kalan cihazlardan biri. Çok zengin olursam çin malı küçük versiyonlarından bir tane alıp koyacağım. Hatta imkan olursa eski tip bir torna tezgahı da istiyorum.
Bende o yüzden çok zengin olursam dedim üstadım. Ama benim yukarıdaki bir mesajım dikkatten kaçmış olabilir. Sizin daha iyi bildiğiniz Çinliler bu işe de el attı. Gerçekten çok küçük boyutlarda (Normal CNC' nin üçte, dörtte biri) CNC' ler var. PLC, PIC kartlarıyla da zamanında uğraşmıştım. Bisiklet kullanmak gibi düşünürsek siz ustalarımızdan da yardım alabilirsek neden olmasın diye düşünüyorum. Tabii ki bahsettiğim sistemler tutup 18" jant düzenleme işlemine boyut itibariyle uygun olmaz. Kafa o kadar kaliteli değil, motor torku yetmez v.b. Benimkisi tamamen içimdeki uhdeyi söndürmek. ;)Dostum bu işleri yapan CNC,ler kaç lira haberin varmı ama benim asıl mesleğim torna,tesviye CNC öperatörlüğü bu meretler öyle tl ile değil en kötüsü bile dolar,euro üzerinden satılıyor bunların kart tamirini bile yapanlar dolarla çalışıyorlar haberin olsun
Ondan adresi bana vermiyorsun sennnnnn ,gelirsem iş getireceğim diye değil miDostum bu işleri yapan CNC,ler kaç lira haberin varmı ama benim asıl mesleğim torna,tesviye CNC öperatörlüğü bu meretler öyle tl ile değil en kötüsü bile dolar,euro üzerinden satılıyor bunların kart tamirini bile yapanlar dolarla çalışıyorlar haberin olsun
Dostum başım gözüm üstüne ama bende CNC yok ben işçiyem ağam marabaOndan adresi bana vermiyorsun sennnnnn ,gelirsem iş getireceğim diye değil mi
Tamam tamam jant getirmeyeceğim sözDostum başım gözüm üstüne ama bende CNC yok ben işçiyem ağam maraba
Kendine gelmiş bakışlarından belliYaramazlık peşinde şuan iyi gidiyor, 15 gün dolmasını bekliyorum test için. Sonuca göre söylediğiniz şeyleri takip edeceğim
Dün torna makinasıyla işim vardı. Sağolsun arkadaş sert plastikten çekiverdi. Kondisyoon bisikletinin frenleme mekanizmasının sıkıştırma tıpasını yaptım.Sanayiyle bağlantı olunca tabii. Biz aynı nedenlerle sanayiye gitsek iki takım jantı kolumuzun altına sıkıştırıp gönderirler.
Zaten CNC içimde uhde kalan cihazlardan biri. Çok zengin olursam çin malı küçük versiyonlarından bir tane alıp koyacağım. Hatta imkan olursa eski tip bir torna tezgahı da istiyorum.