Jant restorasyonu

Akigo35 Çevrimdışı

Akigo35 

Süper Üye
20 Tem 2020
1,124
44
Özür dilerim. Yine ben dağıttım. (Der ve tırıs tırıs...) :haha
Sıkıntı yok ben görmedim duymadım diyor bizim kız 🤣
10000088853262c344cff831ce.jpg

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Sıkıntı yok ben görmedim duymadım diyor bizim kız 🤣
10000088853262c344cff831ce.jpg
Bize de yeni bir üye geldi. Geçenlerde bizim kız kliniğin önünde oynarken "Keşke bir kedi gelse beyaz" demiş. yaklaşık 5 saniye (Mübalasız) sonra pancake geldi. Yüzü gözü yara içinde, tedavisi devam ediyor. Biraz düzelsin görüntülerini paylaşırız. 🧿

Akigo35 Çevrimdışı

Akigo35 

Süper Üye
20 Tem 2020
1,124
44
Bize de yeni bir üye geldi. Geçenlerde bizim kız kliniğin önünde oynarken "Keşke bir kedi gelse beyaz" demiş. yaklaşık 5 saniye (Mübalasız) sonra pancake geldi. Yüzü gözü yara içinde, tedavisi devam ediyor. Biraz düzelsin görüntülerini paylaşırız. 🧿
Hayata tutunmalarini sağlamak bambaşka bir şey. Bu da shera, 2 ay önce Türkiye'deyken babaların mahallede ölmek üzereydi, şimdi babamlarin yoldaşı. Bu arada modem sıcak diye orayı yer belledi 🤣
1000007106.jpg

osmanke Çevrimdışı

osmanke 

Süper Üye
13 Tem 2021
3,129
60
Sanayiyle bağlantı olunca tabii. Biz aynı nedenlerle sanayiye gitsek iki takım jantı kolumuzun altına sıkıştırıp gönderirler. :deli1

Zaten CNC içimde uhde kalan cihazlardan biri. Çok zengin olursam çin malı küçük versiyonlarından bir tane alıp koyacağım. Hatta imkan olursa eski tip bir torna tezgahı da istiyorum.
Dostum bu işleri yapan CNC,ler kaç lira haberin varmı :bilmiyom ama benim asıl mesleğim torna,tesviye CNC öperatörlüğü bu meretler öyle tl ile değil en kötüsü bile dolar,euro üzerinden satılıyor bunların kart tamirini bile yapanlar dolarla çalışıyorlar haberin olsun:clap2:ok

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Dostum bu işleri yapan CNC,ler kaç lira haberin varmı :bilmiyom ama benim asıl mesleğim torna,tesviye CNC öperatörlüğü bu meretler öyle tl ile değil en kötüsü bile dolar,euro üzerinden satılıyor bunların kart tamirini bile yapanlar dolarla çalışıyorlar haberin olsun:clap2:ok
Bende o yüzden çok zengin olursam dedim üstadım. Ama benim yukarıdaki bir mesajım dikkatten kaçmış olabilir. Sizin daha iyi bildiğiniz Çinliler bu işe de el attı. Gerçekten çok küçük boyutlarda (Normal CNC' nin üçte, dörtte biri) CNC' ler var. PLC, PIC kartlarıyla da zamanında uğraşmıştım. Bisiklet kullanmak gibi düşünürsek siz ustalarımızdan da yardım alabilirsek neden olmasın diye düşünüyorum. Tabii ki bahsettiğim sistemler tutup 18" jant düzenleme işlemine boyut itibariyle uygun olmaz. Kafa o kadar kaliteli değil, motor torku yetmez v.b. Benimkisi tamamen içimdeki uhdeyi söndürmek. ;)

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Ondan adresi bana vermiyorsun sennnnnn ,gelirsem iş getireceğim diye değil mi :haha1

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,344
Sanayiyle bağlantı olunca tabii. Biz aynı nedenlerle sanayiye gitsek iki takım jantı kolumuzun altına sıkıştırıp gönderirler. :deli1

Zaten CNC içimde uhde kalan cihazlardan biri. Çok zengin olursam çin malı küçük versiyonlarından bir tane alıp koyacağım. Hatta imkan olursa eski tip bir torna tezgahı da istiyorum.
Dün torna makinasıyla işim vardı. Sağolsun arkadaş sert plastikten çekiverdi. Kondisyoon bisikletinin frenleme mekanizmasının sıkıştırma tıpasını yaptım.
Akşam montajladım çiçek gibi oldu. Hala garantiden parça gelecek.

Geri
Üst Alt