Sanayiyle bağlantı olunca tabii. Biz aynı nedenlerle sanayiye gitsek iki takım jantı kolumuzun altına sıkıştırıp gönderirler.Eline sağlık düşük maliyetli güzel olmuş.
Gecen sene benim jantları CNC verip yüzey temizliği yaptırdım sonrasın fırın boyayla boyattırdım sıfır gibi olmuştu.
Olmaz olurmuEcnebi memlekette böyle şeyler var mıydı
Mischa (Hanımdı sanırım) Nasıllar?Olmaz olurmu
Demek ki heryerdeyiz ,bu arada benim yeğenler Amsterdamın kuzeyindelermiş ,öyle dedi biraderimOlmaz olurmu
Yaramazlık peşinde şuan iyi gidiyor, 15 gün dolmasını bekliyorum test için. Sonuca göre söylediğiniz şeyleri takip edeceğimMischa (Hanımdı sanırım) Nasıllar?
Ben Dordrecht e yakınım. Bir şeylere ihtiyaçları olursa her daim yardımcı olurumDemek ki heryerdeyiz ,bu arada benim yeğenler Amsterdamın kuzeyindelermiş ,öyle dedi biraderim
Maaşallah. Cin gibi bakıyor. Ama o yanaklar olmamış. Buralara gelirseniz acımam ısırırım.Yaramazlık peşinde şuan iyi gidiyor, 15 gün dolmasını bekliyorum test için. Sonuca göre söylediğiniz şeyleri takip edeceğim
Mischa (Hanımdı sanırım) Nasıllar?
Jant dediğimiz yoksa kedi tedavisi miydiYaramazlık peşinde şuan iyi gidiyor, 15 gün dolmasını bekliyorum test için. Sonuca göre söylediğiniz şeyleri takip edeceğim
Teşekkür ederim. Biraz jant dolgu macunu biraz zımpara birazda ince işçilik karşılığını veriyorsıfır gibi duruyor yeni hali, elinize sağlık...
Özür dilerim. Yine ben dağıttım. (Der ve tırıs tırıs...)Jant dediğimiz yoksa kedi tedavisi miydi