Bunla kıyaslarsak farklar nelerdir?
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Merhaba.
TR200 daha iyi bir SSD'dir.
O fiyata gerçekten satılıyorsa kaçırmayın derim.
Merhaba Umut Barış Hocam.
Gerçekten satılıyorsa derken, sahte ilan olabiliyor mu hocam? Bu konulardan biraz uzak olduğum için soruyorum. Ayrıca 800 liradan bu fiyata nasıl bir indirim oluyor. Yurt dışı ürünü filan da değil Tr Garantili bir ürün.
Selamlar Umut Barış Hocam,
Sata 3 portum yok ama bu James Donkey 240 SSD'yi şimdiden alsam mı diye düşünüyorum. Yanında oyuncu mouse'da hediye. Dolar dur durak bitmiyor. Hdd'den yine de baya fark ediyor değil mi sata 2'ye takılı olsa bile? Bir daha bu fiyatlara bulamayabiliriz. :/
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
İnceleme videosu
Valla bi şansımı deneyim dedim Aliexpressten e5450 ve gtx 750 siparişimi verdim. 4dolar hediye vermişti onu kullandırtmadı. Onu seçip ödeme yaptığımda "Closed" diye uyarı verdi. Baktım Allah'tan çekim yapmamış. Kuponu kaldırıp çekim yaptığımda işlem tamamlandı. o 4 doları nerde kullanacam peki. 25'inde son süre diyor. İlk kez alışveriş yapınca tedirgin oluyor insan.
İşlemci konusunda tüm g41 çipsetli anakartlarda çalışır diye yazıyor. inşallah çalışır. Bu konuda sıkıntı çıkmazsa hemen bi SSD ile Allah ömür verirse bi 3 sene daha götürür beni diye düşünüyorum
Kuponu satıcıdan mı aldınız yoksa Aliexpress mi verdi?
Aliexpress verdiyse, sadece belirli ürünlerde veya ürün gruplarında olabilir.