Umut Barış
VIP
- 23 Kas 2017
- 21,011
Jahrein'in fonlandığını zannetmiyorum ama yine de sen bilirsin.maaşlı trolliçe... Ekrem İmamoğluna çamur atma trolliçesi...
Jahrein'in fonlandığını zannetmiyorum ama yine de sen bilirsin.maaşlı trolliçe... Ekrem İmamoğluna çamur atma trolliçesi...
jahrein trolliçesi algı yapıyor...Anonim şirket niçin kurulur mal yada hizmet üretip bundan para kazanmak için, bu aş ne üretiyor yada hizmet sunuyor bundan ne kazanıyor. Mama üreticilerinden mama almış ne kadar almış ne kadarını köpeklere ulaştırmış belli değil, para toplamış kulübe yapcaz diye kaç kulube parası toplamış yapılan kulübeler nerede belli değil. Neden bu işler dernek değilde aş olarak yapıyorlar cevap yok. Jahrein i sevmem ama soruları gayet yerinde bu yıllardır görmediğimiz gazetecilik bakış açısı. Güven vermeyen bir oluşum hesap verebilirlik açıklık yoksa oradan kaç kaç.
adam kara para aklama operasyonun... KV'de iplikçi karakterinin çapsızı...Jahrein'in fonlandığını zannetmiyorum ama yine de sen bilirsin.
akpli ajan olmasa niye iftira atıyor?...Jahrein'in fonlandığını zannetmiyorum ama yine de sen bilirsin.
Konuda birşey eksik konunun videosu paylaşayım jahrein 3-5 videosunu izledim konuşma tarzını sevmedim,
izleyici kasmak için küfrün dibine vurduğu videolar çok fazla ne olduğu neci olduğu belli olmamakla beraber,
Jahrein sol görüşlü gibi de olsa politik takılıyor parayı seviyor şahsen parayı seven adamdan korkarım ..
İYİ yakalamış dolandırıcı bunlar konu sahibi bu ara dolandırıcıları kolluyor hayırdır
Kaç yaşındasın merak ettim ?maaşlı trolliçe... Ekrem İmamoğluna çamur atma trolliçesi...
maaşlı trolliçeyi savunmak için canhıraş çabalar niye?... yaşımı öğrenecende ne elde ediceksin?...Kaç yaşındasın merak ettim ?
Usta sen neden bu kadar gerginsin? ?maaşlı trolliçeyi savunmak için canhıraş çabalar niye?... yaşımı öğrenecende ne elde ediceksin?...
sokak hayvanlarını rastgele yerde beslemesine bende karşıyım.Üniversite yurdundan tepki çeken karar: Sokak hayvanlarını besleyen öğrenciler cezalandırılacak
Bolu’da, Abant İzzet Baysal Üniversitesi kampüsü içerisinde bulunan öğrenci yurduna asılan “sokak hayvanlarını besleyen öğrencilere kınama cezası verilecektir” yazısı hayvan severlerden tepki çekti.
şimdide sokak hayvanlarını besleyeni cezalandıran yurt yönetimi... inşAllAh o kararı alanları ve destekleyenleri lağım fareleri yer...
Reis ben de hayvanseverim ve bu tür durumlara o anda gücü yetenlerin ses çıkarması veya toplu imza kampanyaları falan düzenlenmesi ancak çare olur. Bizim bu tarz tepkilerimiz havada uçuyor gidiyor.Üniversite yurdundan tepki çeken karar: Sokak hayvanlarını besleyen öğrenciler cezalandırılacak
Bolu’da, Abant İzzet Baysal Üniversitesi kampüsü içerisinde bulunan öğrenci yurduna asılan “sokak hayvanlarını besleyen öğrencilere kınama cezası verilecektir” yazısı hayvan severlerden tepki çekti.
şimdide sokak hayvanlarını besleyeni cezalandıran yurt yönetimi... inşAllAh o kararı alanları ve destekleyenleri lağım fareleri yer...
Bu konuya da aynen katılıyorum. Sokak hayvanı nüfusu kontrol altına alınırsa çok güzel parklar yapılabilir. Ankarada çok güzel örnekleri de var bunun.belediye tarafından belirlenmiş alanlar harici yemleme yapilmamali.