Basri
Aktif Üye
- 11 Eki 2018
- 123
Hocam herkes af buyursun ama osuruk da farklı sestir ancak medeni toplumlarda kabul görmez.
Bana ettiği lafa bak sonrada benden istediğine bak .............
''10 yıl da ibb de çalışan biri olarak'' şeklinde yazdığı için ben bunu geçmiş zaman olarak algılıyorum
''Çalıştığım kurumun duvarları''dediği için şimdiki zamana dönüyorum fakat belki de ''Bir zamanlar çalıştığım kurumun duvarlarını şimdi görüyorum'' demek istemiştir diye düşünüyorum.
Bana sinirlendiği için sinir hali ile bu kadar yazım hatası normaldir fakat bana sinirlenmek yerine konuya giriş şekline baksa karşılıklı gerginliğin sebebi daha net anlaşılır.
Mesela 51 yaşında birisi bir sohbet mekanına, kapıyı açıp içeri ''Nihahahhahahahahah ıhhahahhahhaa '' diye girse bizden daha üstün zeka zeviyesine sahip olan kendi üstün seviyesindeki arkadaş kitlesi nasıl karşılardı acaba
Biz militanlar mesela ya insan gibi ''Selamünaleyküm'' veya ''Merhaba Arkadaşlar'' veya en öküzümüz bile ''Naber Millet'' diye gireriz (Öküz bizi işaret ediyor siz üstün ırkı değil) arkadaşlarımızın yanına veya bir toplumun içine.
Üstün zekalı ırklarda durum farklı tabi biz düşük seviyeli tipler bunları bilemiyoruz cehaletimize vermeleri lazım sevgili tarık uğur
Şimdi buna verilecek çok güzel cevaplar var örnek olarak Hz.Mevlanadan ama neyse o sizin terbiyesizliğiniz olsun.........
Ayrıca Demekki locadan seyretmiyormuşsunuz !!!
diğer militanlara cevap vermeye gerek görmüyorüm
[/QUOTE]
Görüşlerine saygı duyuyorum ama toplumun klasikleşmiş hatasını sizin de yaptığınızı hatırlatmak isterim.
Yaşadığınız ve gördüğünüz yanlışları bu gün de devam eden yanlışlarla savunuyor olmak doğru yol haritası değil... Saygılar.
Teşekkür ederim Saygılar benden
Son düzenleme: