Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Abi şimdiden anlaşalım, bari 50 den sonrasını 2 senede 1 kutlayalımUsta mutlu ve sağlıklı bir yaş dilerim 40 ların sonu keyfini çıkar ?
Abi şimdiden anlaşalım, bari 50 den sonrasını 2 senede 1 kutlayalımUsta mutlu ve sağlıklı bir yaş dilerim 40 ların sonu keyfini çıkar ?
Eyvallah gönülden teşekkürlerimi sunuyorumNice sağlıklı mutlu huzurlu yıllar dileriz abi
Abisinin aslan yürekli Beykozlu bıçkını, Sizlerle daha nice güzel seneleri birlikte görmeyi diledim üfledim bütün sanal mumları ???Nicee niceee seneleree abimm
Abi evet ben de sabah uyanınca farkettim, bir yıl daha genç hissediyorumkendimiMutlu yıllar gençleşiyorsun adem abi.
Buda versiyon 2 Adem Abi Gelecek yıl içinYıldırım bu nasıl bir ADEM deme şeklidir yahu?
Kim bu doğuştan sanatçı?
Eyvallah güzel kardeşim ?
Vayyy, kardeşime bak beee. Yazman yazman yazman ama unutmaz da hiç vallahi koca gönüllü insanlarsınız hepiniz ????Doğum günün kutlu olsun dostum, nice nice senelere.
Abimmmmm, hepimize inşallah sevdiklerimizle birlikteDoğum günün kutlu olsun adem abeeyy nice mutlu yaşların olsun ???
Buda versiyon 2 Adem Abi Gelecek yıl için
Tüm iyi dileklerinizin sizleri de bulması dileklerimle teşekkür ediyorumAdem Helvacı ömrünüz çiçek kadar renkli, toprak kadar kadim olsun. ?
Amin cümlemizin ?Allah sevdiklerinizle birlikte sağlıklı ve uzun yıllar versin .