İyi & Kötü & Çirkin - Hiç Böyle Dinlediniz mi?

Adem Helvacı

Süper Üye
Puan 113
Çözümler 1
Adem Helvacı
Evet dinledim daha önce, bir sinema grubu üyesi olduğum için sıklıkla bu tip şeyler dinliyoruz, bu vesileyle bu ay içinde kaybettiğimiz Ennio Morricone'yi de anmış olalım.

Ne zaman orkestra vari bir eser dinlesem aklima beni terk eden etiler de ki sosyetik hatun geliyor aklima.

Ah ulan ah. Perşembe gene perişan etti beni

Evet dinledim daha önce, bir sinema grubu üyesi olduğum için sıklıkla bu tip şeyler dinliyoruz, bu vesileyle bu ay içinde kaybettiğimiz Ennio Morricone'yi de anmış olalım.
İlk defa gördüm, geç kalmışım demek ki Özgürüm zira on numara bir eser olmuş. :ok

çocukluğumda pazar günleri saat 10 da başlayan western filmlerini hiç kaçırmazdım.aklıma geldi. güzel olmuş

Çok iyi :clap2
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu vesileyle sevdiğim karayip korsanları filminin de orkestra müzik versiyonunu dinlemiş oldum :)

Son düzenleme:
Ennio Morricone hayranıyım 70 lerden beri.. Western filmlerinin ünlü yönetmeni Sergio Leone ve büyük besteci Ennio Morricone aynı okul mezunlarıdır ve uzun zaman birlikte büyük eserlere imza atmışlardır..

ennio-and-sergio.jpg

Geçen ay vefat eden büyük üstad Ennio Morricone anısına bu unutulmaz filmin müziğini de konuya eklemek istedim..
A Fistful of Dollars (1964)......... ve tabi ki ünlü aktör kötü adam rolündeki Gian Maria Volonte

Ekli dosyayı görüntüle 107

Geri
Üst Alt