Ben hatırlayamadım ,çünkü daha doğmamıştım ki mübarek ,ip ucu var bakayımBakalım bunu görüp hatırlayan kaç kişi aramızdan çıkacak.
Evet ben de doğmamıştım. Ama o hala yerinde duruyor. O kadar çok ipucu verildiki...Tek kelime ile mükemmel bir marş,kutlu olsun
Ben hatırlayamadım ,çünkü daha doğmamıştım ki mübarek ,ip ucu var bakayım
Evet ben de doğmamıştım. Ama o hala yerinde duruyor. O kadar çok ipucu verildiki...
Aslında foto koyup " Bakalım bunu görüp hatırlayan kaç kişi aramızdan çıkacak." yerine ," Gençler bakın,fotoğrafta gördüğünüz gibi .... " diyerek kısa ve öz anlatım yapsan bence çok süper olurdu sevgili A Alperentoy , benim sormaktaki amacım senin bu fotoyu anlatman idi ,yani ben sorunca sen de anlatırsın diye düşündüm,böylece bilmeyenler de okurlardıBakalım bunu görüp hatırlayan kaç kişi aramızdan çıkacak.
18 Mart 1920'de işgalden iki gün sonra İstanbuldaki meclisin kendini fesh etmesiyle, bir ay gibi kısa bir sürede 23 Nisan 1920 de yeniden seçimler yapılarak Ankarada tekrar açılıp kaldığı yerden kesintisiz hizmetlerine devam eden Büyük Türk Milleti'nin temsilcisi meclisimize açılışında duvarına asılan sancaktır. Halen asıldığı yerde durmaktadır.Aslında foto koyup " Bakalım bunu görüp hatırlayan kaç kişi aramızdan çıkacak." yerine ," Gençler bakın,fotoğrafta gördüğünüz gibi .... " diyerek kısa ve öz anlatım yapsan bence çok süper olurdu sevgili A Alperentoy , benim sormaktaki amacım senin bu fotoyu anlatman idi ,yani ben sorunca sen de anlatırsın diye düşündüm,böylece bilmeyenler de okurlardı