Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İşte size SUNNY Mühendislik zekasından basit bir örnek
O minik butonlar volum + ,- ; kaynak seçimi ,kanal +,- açma -kapatma ,yani işlevi var aslında ama sadece aç-kapat bağlamışlar )) dostlar alışverişte görsünler diye
Bu da Vestelden 17mb95 Anakartli Toshiba ve Telefunken tv lerde tus kombinasyonu farkli sekilde uygulanmis; toshiba tv de anakarttan kasaya tus kombinasyonlari kablo ile baglaniyor. Bu arada Toshiba ve Telefunken kumandalari birbirini kumanda etmiyor ,normalde Vestel kartli Kumandalar birbirlerini kontrol edebiliyor..
Bu da Vestelden 17mb95 Anakartli Toshiba ve Telefunken tv lerde tus kombinasyonu farkli sekilde uygulanmis; toshiba tv de anakarttan kasaya tus kombinasyonlari kablo ile baglaniyor. Bu arada Toshiba ve Telefunken kumandalari birbirini kumanda etmiyor ,normalde Vestel kartli Kumandalar birbirlerini kontrol edebiliyor..
o minik switch ten nefret ediyorum 4 tane tuş koymamak ne saçmalıksa.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Benim yatak odasındaki axen de böyle hep sinir oluyorum sadece güç tuşu var yer olmasına rağmen başka tuş yok büyük ihtimal de böyledir.
Bugün arkadaşın awoxta ilk dikkatimi çeken full takım tuş koymuşlar alt tarafa güzel bir led koymuşlar.tv çok hafifti ancak panel çok temiz güzel netti shengzen mi ne öyle bir çinli markaydı sanırsam.İşin özeti benim mutfaktaki vestelde o sinir Minik switch ten var bazen kumanda uzakta oluyor acayip lazım oluyor hemen altta tuş olsa da basıversem diye? Dalga geçtiğimiz awox koyuyor vestel le sunny e bak sen.?
Benim yatak odasındaki axen de böyle hep sinir oluyorum sadece güç tuşu var yer olmasına rağmen başka tuş yok büyük ihtimal de böyledir.
Bugün arkadaşın awoxta ilk dikkatimi çeken full takım tuş koymuşlar alt tarafa güzel bir led koymuşlar.tv çok hafifti ancak panel çok temiz güzel netti shengzen mi ne öyle bir çinli markaydı sanırsam.İşin özeti benim mutfaktaki vestelde o sinir Minik switch ten var bazen kumanda uzakta oluyor acayip lazım oluyor hemen altta tuş olsa da basıversem diye? Dalga geçtiğimiz awox koyuyor vestel le sunny e bak sen.?
Diğer tuşların kablolarını da fareler kemirmiş ya da aç kalmasın diye kendileri söküp vermiş garibanlara. Tabi bu muhteşem mühendislikle belki tuş bordu üzerinde bir mantıksal devre vardır iki kablo yetiyordur ama bilemiyorum bunu düşünen mühendis onu da yapabilir. Şaka bir yana bu araçlarda çok sık olan bir şey, tam ona benziyor ortak platform kullanıyor mesela VW MQB platformu var fabrikadan çıkan arabaların neredeyse tamamının şase tasarımı hatta kaynaklanan şase parçaları bile aynı sadece ihtiyaca göre uzun kısa versiyonunu üretiyorlar parçaların. Benzer olarak kablolama, konnektörler, modüller,basit mekanik parçalar, yakıt pompası ve daha nice parça ortak. Mesela koltuğa gelen kablolama ve konnektörde 40pin var 10u kullanılıyor adam tamamen ayrı modele elektrikli hafızalı koltuk ekliyor 30pin kullanıyor böylece mühendislik ve üretim maliyetlerinde ciddi düşüş sağlanıyor. Birde fason mallarda çok görülen bir durum bu içindeki devre kartının üzerindeki SMD parçaları basmıyor adam kart aynı parçalar eksik, hatta parçalar bile tam yazılım sınırlı vs.