Hoş geldin ilgi alnın nedir ne iş yaparsınız acaba ?Ben de yeni katıldım bakalım 2006 lardan beridir ilk defa bir forumda aktif olma niyetindeyim.. Hepinize selamlar..
Merhaba hosgeldiniz.Ben de yeni katıldım bakalım 2006 lardan beridir ilk defa bir forumda aktif olma niyetindeyim.. Hepinize selamlar..
Merhabalar Hoşbulduk.. İyi etmişsiniz kurmakla. Adem bey den aldığım tavsiyeyle geldim. Kalıcı olurum inşMerhaba hosgeldiniz.
Bizde yillarca sagda solda yazdik,cizdik.
cok konusunca kovulduk.
Sonra kendimize burayi kurduk
Hoşbulduk... Bilgisayar, bilişim, internet, sistem destek gibi gibi BT sektöründe çalışıyorum.. Sizin meslek nedir, elektronik mi?Hoş geldin ilgi alnın nedir ne iş yaparsınız acaba ?
Eyvallah hosgeldiniz. kendinizden birseyler bulursaniz kalici olursunuzMerhabalar Hoşbulduk.. İyi etmişsiniz kurmakla. Adem bey den aldığım tavsiyeyle geldim. Kalıcı olurum inş
Hoşbulduk tekrardan... Arayan bulur bakalım ben de bulurum herhal..Eyvallah hosgeldiniz. kendinizden birseyler bulursaniz kalici olursunuz
Hoşbulduk, ben mi selamlayıp gitmişim. Youtube a bi yorum bıraktığım doğrudur evet...Abi hoşgeldin de, Öğlen bir selam vermiş gitmişsin