Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 24,577
Projede değişiklik talebim var. Fay hattını açılacak Kanal İstanbul Boğazının altına taşıyalım maliyet düşeriz

Projede değişiklik talebim var. Fay hattını açılacak Kanal İstanbul Boğazının altına taşıyalım maliyet düşeriz

Yaw kardeş naptın biz bir boğazı zor geçindirirken sen ikinci gizli boğazı çıkarttın tövbe deProjede değişiklik talebim var. Fay hattını açılacak Kanal İstanbul Boğazının altına taşıyalım maliyet düşeriz

o para bizden her türlü çıkacak en azından bir taşla aradan fay hattını da çıkaralım.Yaw kardeş naptın biz bir boğazı zor geçindirirken sen ikinci gizli boğazı çıkarttın tövbe de![]()
bir taşla
Çok geçmiş olsun dostum rabbim kötüsünden saklasınAboooo felaket sallandık gençler,yarın yazarım dedim ama dayanamadım,uykumuz kaçtı çünkü.Tam da wc gidiyordum ki felaket sallandım ,önce başım dönüyor sandım,klozete oturdum ki düşmeyeyim,sonra kalktım telefonumu aldım, (unuttum yani herşeyi) web açıp baktım,5.8 diyor afad ama fazlaydı bana göre,bizim apartman ve diğerleri sokağa çıkmışlar,biz evdeyiz sallantı bitti çünkü,ben tuvaletin kapısının açılıp-kapandığını ilk defa gördüm desem yalan olmaz,yani kapı aralandı kapandı ilginç.Okuyalım bakalım :
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Hepimize geçmiş olsun .
Fiyat yazmamışsın, emeklilere indirim yaparsın herhelde

Vallahi benim bir suçum yok beslenme şeklim nedeniyle bünyem üretiyor

Bilmem mi kardeş o sekene kadar sana da fena çektiriyor acısını iyi bilirim her 6 senede bir zıplarım ama bu sefer ki doktorum iyiydi tahlil yaptır gel tavsiyeleri vardı yani..Sonuçta taş bu istemsizce sağa sola sekebilir.
![]()