IpTv Smarters Pro (Reklamsız)

AndroidTvBoxTurkiye Çevrimdışı
18 Kas 2017
4,497
Android telefonlar , Tv Box'lar ve Tv'ler için tamamen reklamsız IpTv Smarters Pro apk

Bu uygulama IpTv oynatıcıdır , m3u listenizi ekleyip kanallarınızı izlemenizi sağlar. Reklamsız sürümü ücretlidir , aşağıdaki linkten indirirseniz ücretsiz ve reklamsız kullanabilirsiniz.

Son düzenleme:
U Çevrimdışı

ugur625

Yeni Üye
7 Eki 2019
16
36
teşekkürler bende bir tavsiyede bulunayım xciptv player da güzel bir program vede reklamsız :mutlu

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Bunun içinde geçen seferki gibi program kuruyormuyuz? Cafez vardı ya

AndroidTvBoxTurkiye Çevrimdışı
18 Kas 2017
4,497
He bu program, reklamsız calisiyor. Teşekkürler
Aynen bu program en çok kullanılan IpTv oynatıcıdır ve normal ücretsiz sürümü reklamlıdır , devamlı reklam çıkar kanal değiştirdiğinizde bile , reklamsız kullanabilmek için ücret ödeyip satın alınması gerekir. Ama benim paylaştığım linkten indirilirse ücret ödemeden reklamsız bir şekilde kullanabilir ?

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Aynen bu program en çok kullanılan IpTv oynatıcıdır ve normal ücretsiz sürümü reklamlıdır , devamlı reklam çıkar kanal değiştirdiğinizde bile , reklamsız kullanabilmek için ücret ödeyip satın alınması gerekir. Ama benim paylaştığım linkten indirilirse ücret ödemeden reklamsız bir şekilde kullanabilir ?
anladım ben kendi iptv min uygulamasını kullanıyorum pek reklam görmedim sanırım paralı satın aldığım için,
50 tl ye 30 ay :) arkadaşa kampanya varken 2 yıllık 250 tl vermişti. 4 kullanıcılı olduğu için onunda işine geldi sonra bi arkadaşa daha verdik şifre 3 kişiye denk geldik.
ama olurda biterse buradan takip edeceğim :)

Geri
Üst Alt