İPTV Paylaşımları hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sota
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sota

Root
Ayın En Aktif Üyesi
Puan 113
Çözümler 4
Sota
Yerli Dijital Platformlara Ait ( TİVİBU, D-SMART ,DİGİTURK-BEİN KANALLARI ) İPTV-Şifre-Key Verilmesi Ve Online İzleme Sitelerinin Adreslerinin Verilmesi Kesinlikle Yasaktır.

Yapılan paylaşımların tespit edilmesi durumunda, paylaşımı yapan üyeler, uyarılmaksızın süresiz uzaklaştırma cezası verilir.

Telife giren bu tarz yayınların kaldırılması için Yönetime mesaj atınız.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yerli Dijital Platformlara Ait ( TİVİBU, D-SMART ,DİGİTURK-BEİN KANALLARI ) İPTV-Şifre-Key Verilmesi Ve Online İzleme Sitelerinin Adreslerinin Verilmesi Kesinlikle Yasaktır.

Yapılan paylaşımların tesbit edilmesi durumunda, paylaşımı yapan üyeler, uyarılmaksızın süresiz uzaklaştırma cezası verilir.

Telife giren bu tarz yayınların kaldırılması için Yönetime mesaj atınız.

hocam iyidi aslında yahu.??

Legal olmayan içerik tatlı gelebilir ama hukuki sorunlar doguracaktır.

İsabetli olmuş :ok

Legal olmayan içerik tatlı gelebilir ama hukuki sorunlar doguracaktır.
@Sota, usta ..Adı üstünde BİSS key ,,mesela trt1 maç yayınlasa yurt dışında kapalı burda açık... bazen eklenmemiş olabilir yada bozmuş olabiliriz bu yüzden lazım olup elle girmek gerekebilir biss bulamazsak burdan öğreniriz yasal biss'i diyorum bunda sakınca yok kanallar veriyor yoksa izleyemezdik vestek tv'de bile.
bu yüzden yasal BİSS keyler engellenmemeli

@Sota, usta ..Adı üstünde BİSS key ,,mesela trt1 maç yayınlasa yurt dışında kapalı burda açık... bazen eklenmemiş olabilir yada bozmuş olabiliriz bu yüzden lazım olup elle girmek gerekebilir biss bulamazsak burdan öğreniriz yasal biss'i diyorum bunda sakınca yok kanallar veriyor yoksa izleyemezdik vestek tv'de bile.
bu yüzden yasal BİSS keyler engellenmemeli

Biss Key konusu ayrı değerlendirilebilir , yerli kanallarımızın kendilerinin paylaştığı biss key paylaşımları tabiki yasaldır.

Yalnız ben katılmasamda şu gibi konularda bazı forumlarda biss key içinde yasaklamalar vardır. Buna örnek verecek olursam , mesela ülkemizde Şampiyonlar Ligi yasal yayıncısı Digiturk ( beIN Medya ) , biz bu Şampiyonlar Ligi'ni maçını Azerspace uydusundaki , Azerbaycan kanalı CBC Sport kanalından izlemek istersek bize biss key gerekli olacaktır. Şimdi bu CBC Sport kanalının biss key şifresini paylaşmak bazı forumlarda yasal olarak kabul edilmemekte , yani illegal paylaşım olarak görüyorlar bu durumu. Mantık olarakta ülkemizde yasal yayıncı varken , başka bir kaynaktan illegal içeriğe ulaşmak olarak değerlendiriliyor.

Platform ücretleri bu kadar yüksek olup maçları, filmleri, dizileri hep ayrı ayrı platformlarda kullanmak zorunda kalırsak doğal olarak iptv kullanacağız. Aylık 5-6 bin lira tüm platformlara para mı dayanır. Açıkcası ben yıllardır kullanıyorum ve yayınlar gayet kaliteli hiç sorun yaşamadım.

Tamamen katılıyorum tüm içerikler aynı platformda olsa alırdım bende ama tam olarak anlattığın gibi ciddi miktarda ücretler çıkmakta bu nedenle kullanıyorum yıllardır gayet memnunum.

Bende aynı nedenle kullanıyorum bi kaç aydır sağolsunlar

Bu konu IPTV Paylaşımlarının YASAK olduğunu belirtmek için açılmıştır. Söz konusu konuda ya da forum içinde farklı konularda link verilmese bile İLLEGAL IPTV servisinin adını paylaşmanız YASAĞA DAHİL OLMAMANIZ anlamına gelmez. Konu kapanmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt