İptv Ottplayer açılmıyor

C Çevrimdışı

Canselcann

Yeni Üye
6 Ara 2021
17
Bende jvc var .şu sorun yok.ott açılıyor.
Hiç mi baglanmıyor ott ye.internet hatasını veriyor ott.
Baglanıyorda kendi listenizimi göremiyorsunuz Listenizi göremiyorsunuz.
En basitinden bi fabrika ayarları yapın.çekirdekyazılımı yükle yebilirsiniz varsa TV nizin.
TV nin Tarayıcınızdan bir deneyin bu şunadresi
TV nizin modelini paylaşırsanız belki aynı TV yi kullanan bir kişiden de olumlu veya olumsuz cevap alabilirsiniz.imkanınız varsa ott bastıgınızdaki görüntüyü paylaşabilirsiniz.
Liste yüklü gözüküyor ama uygulamaya girdiğimde çıkmıyor yukarıdada sunucuya bağlanamadı şeklinde yazı çıkıyor birkere düzeldi geldi ama tekrar gitti acaba güncellemelerden dolayımı güncellemelerimi durdursam sürekli yükleyip sildim ama bir şey değişmiyor

Z Çevrimdışı

Zakkum7

Yeni Üye
17 Eki 2019
15
44
İsterseniz şöyle baştan yapın belki çözüm olabilir
TV den ott yi bir sıfırlayın ,çıkış yapın.
Tekrar giriş yapın

IMG_20211213_230129.jpg

hesabınıza
Listenizi aktif yeşil edin.device TV deki isim

IMG_20211213_231646b8a57206587462bd.jpg

C Çevrimdışı

Canselcann

Yeni Üye
6 Ara 2021
17
Tekrar giriş yapın

IMG_20211213_230129.jpg

hesabınıza

Evet aynı şekilde yaptım ama malesef olmadı bu şekilde hala birara geri geldi ama 2 gün sonra tekrar gitti anlayamadım

1BB6DD7E-7C9C-45C2-8191-39D747188B24.jpg

Tekrar giriş yapın

IMG_20211213_230129.jpg

hesabınıza

Ottplayerın sürümünü nasıl güncelleyebilirim ?

Z Çevrimdışı

Zakkum7

Yeni Üye
17 Eki 2019
15
44
Her şeyi sıfırdan yapın hata olmaması lazım.
TV den ott açın resetleyin.kapatın.
Sonra
Hesabınıza girin.
deviceleri silin.
Playlistenizi silin.
Sonra
TV yi açın hesabınızdaki usernameyi ve passworld dogru girin.sagda üstte ok işaretine basın.
New device çıkınca başka bir ad kullanarak isimlendirin.
Sonra
hesabınıza girin.
Playliste yerinden ,playlistenizi yüklerken,devicest select yazan yere basıp TV nizdeki device olarak yeni isim çıkacak tıklayın yeşil yanar okeyleyin.
Sonra TV açın sagda yukarda ok işeretli yere basın listeyi yenilesin.

IMG_20211214_004131.jpg

IMG_20211214_0043239cd0eadf7d216fd5.jpg

Sanırım siz ya TV den hesabınızı giremiyorsunuz.
Yada ott hesabınızda listeniz yok veya olan listenize deviceleri onaylıyamıyorsunuz.
Veya başka bir şey versiyondan olacagını sanmıyorum.

Son düzenleme:
K Çevrimdışı

Kartalbeyi

Yeni Üye
14 Ara 2021
4
34
Merhaba arkadaşlar aynı sorun benim de başıma geldi yaklaşık 1 haftadır (Samsung smart tv).ben de herseyi baştan yapmaya çalıştım ancak ott ye şuan liste yükleyemiyorum çünkü benim device yi dahi görmüyor bilen biri var mıdır acaba?

C Çevrimdışı

Canselcann

Yeni Üye
6 Ara 2021
17
Merhaba arkadaşlar aynı sorun benim de başıma geldi yaklaşık 1 haftadır (Samsung smart tv).ben de herseyi baştan yapmaya çalıştım ancak ott ye şuan liste yükleyemiyorum çünkü benim device yi dahi görmüyor bilen biri var mıdır acaba?
Evet benimde aynı şekildeydi samsung smart tv birara geldi ve televizyon gözüktü tekrar kanalları yükledim tekrar gitti anlayamadım çözüm bulursanız haber verirmisiniz

K Çevrimdışı

Kartalbeyi

Yeni Üye
14 Ara 2021
4
34
burada anlatmış arkadaşlar benimki 2013 model Samsung smart tv ydi Aralık başından beri sorunluydu çok şükür hallettim.

I Çevrimdışı

ixs54

Yeni Üye
28 Ara 2021
1
41
burada anlatmış arkadaşlar benimki 2013 model Samsung smart tv ydi Aralık başından beri sorunluydu çok şükür hallettim.
merhaba ben burda anlatılanları yaptım ve test ottplayer dıye bır uygulama geldı. sızınde oyle mı? fakat dil veya altyazı secmek ıstedıgımde hata verıyor dıger eskı ottplayer da sorun olmuyordu

K Çevrimdışı

Kartalbeyi

Yeni Üye
14 Ara 2021
4
34
merhaba ben burda anlatılanları yaptım ve test ottplayer dıye bır uygulama geldı. sızınde oyle mı? fakat dil veya altyazı secmek ıstedıgımde hata verıyor dıger eskı ottplayer da sorun olmuyordu
Evet 3 tane yeni ott player uygulaması geliyor bunlardan birisi test birisi kapalı tonlu ott bizim işimize yarayan parlak logolu ott player.Bende herhangibir hata vermedi ancak dediğim gibi test yazan uygulamayı kullanmıyorum

Siz hangi seri olduğunu nasıl anladınız birde bir sıkıntı olmaz değil mi bu şekilde indirirsem televizyona
Valla rastgele buldum aslında zaten birşey indirmiyorsunuz bunu uygulayınca bir nevi güncelleme yapıyor tv uygulamayı

C Çevrimdışı

Canselcann

Yeni Üye
6 Ara 2021
17
Evet 3 tane yeni ott player uygulaması geliyor bunlardan birisi test birisi kapalı tonlu ott bizim işimize yarayan parlak logolu ott player.Bende herhangibir hata vermedi ancak dediğim gibi test yazan uygulamayı kullanmıyorum

Valla rastgele buldum aslında zaten birşey indirmiyorsunuz bunu uygulayınca bir nevi güncelleme yapıyor tv uygulamayı
evet oldu benimde gerçekten çok teşekkür ederim 1.124 yazan üstünde onu kullanıyorsunuz değil mi bir tane daha var o yeni sürüm hali ama ona girmedim
birde şimdi kendi oturumumuzu açalım mı böyle mi kalsın sizce birde uygulama güncellemelerini durdursak mı acaba ondan mı oluyor sürekli gidiyor

evet oldu benimde gerçekten çok teşekkür ederim 1.124 yazan üstünde onu kullanıyorsunuz değil mi bir tane daha var o yeni sürüm hali ama ona girmedim
birde şimdi kendi oturumumuzu açalım mı böyle mi kalsın sizce birde uygulama güncellemelerini durdursak mı acaba ondan mı oluyor sürekli gidiyor
1.128 olan yanlış yazmışım pardon bir test yazan var birde hiçbir şey yazmayan

K Çevrimdışı

Kartalbeyi

Yeni Üye
14 Ara 2021
4
34
Test yazmayanı kullanacaksın hocam oturumu ben kapatmadım bir sorun olacağını zannetmiyorum

Geri
Üst Alt