C
Canselcann
Yeni Üye
- 6 Ara 2021
- 17
Samsung smart tvde iptv ottplayer cumadan itibaren kanallarım gözükmüyor kanal listesi yüklü ama çıkmıyor. Failed connecting to server diyor ne yapmalıyım
Ücretli değil mi oSmartes pro baya gelişmiş onu deneyin
Ben aldım aldığımda 7 tl falandı hade 70 tl olsun ömür boyu kullanım. Ve binlerce apk üreticisi bunun kopyasını kullanıyor yani kralı bu uygulama
şuan ne kadar hocam?Ben aldım aldığımda 7 tl falandı hade 70 tl olsun ömür boyu kullanım. Ve binlerce apk üreticisi bunun kopyasını kullanıyor yani kralı bu uygulama
Hocam tv üzerinden mi Satın alacağızBen aldım aldığımda 7 tl falandı hade 70 tl olsun ömür boyu kullanım. Ve binlerce apk üreticisi bunun kopyasını kullanıyor yani kralı bu uygulama
Apk ile yükleyebilirsen aşağıdan indir yükle, reklamsız pro sürümdür. Yükledikten sonra google play storedan güncelleme yapılsa bile pro özelliği kaybolmuyor.Hocam tv üzerinden mi Satın alacağız
Bu uygulamayı Vestel Smart tv ile kullanamazsın. Android tv olmalı.Vestel apk ile yükleyemem. İndirip nasıl Satın alırım vewd üzerinden
Vestel de olmaz smartes pro olmaz.Vestel apk ile yükleyemem. İndirip nasıl Satın alırım vewd üzerinden