İptv Ağ Bağlantı Hatası sorunu

L Çevrimdışı

luckyfather

Aktif Üye
25 May 2018
137
56
Hımm, o zaman sevgili @ A aeronics dediği gibi ya iss sıkıntılı veya karşı taraf sizin ip banlamış olabilir
Abi aklıma sonradan geldi(kaçarken yada.......) hadi paket aldığım yerin serveri benim ip'yi engelledi ee tanımadığı üstte bulunan farklı ip numaralı kardeşimin internetinde de aynı hatayı aldık .
arkadaşında da aynı yerden alınma paket var aldığı internette (türknet fiber) aynı o bağlanıp seyrediyormuş;
Olursa hafta sonu arkadaşıyla konuşup modemleri aynı modemlere bağlanıp adım adım ayarları karşılaştıracağım bakalım...

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
21,406
192 * 168 * 1 * 1 yazıp modem arayüzüne girebilirsiniz.
Kullanıcı adı admin şifre de genelde password olur.
Modemden modeme değişebilir tabi.

Modeminizin marka ve modeline göre mesela "huawei hg 253 port açma" şeklinde Google'da aratırsanız port açma yöntemini bulabilirsiniz.
Mesela malum korsan izleme uygulamalarından biri bende çalışmıyor.
Hiç port vs kurcalamadım tabi, iss engelliyordur diye düşündüm.

L Çevrimdışı

luckyfather

Aktif Üye
25 May 2018
137
56
Umut Barış Umut Barış dostum evet onları da denedim olmadı hatta telefonun mobil internetine bağlayıp açalım bakalım olacak mı diye sıkıntı olmadı açıp seyrediliyor sıkıntısız..

iss engelliyordur diye düşündüm
Ee iss bizimkini engelliyorda kardeşimin arkadaşında aynı modem-aynı iss-aynı yerden alınma paket var o nasıl seyrediyor sorusu çıkıyor karşımıza:hmm

A Çevrimdışı

aeronics 

Süper Üye
15 Kas 2020
626
46
Modemde sorun yok. Modemde sorun olsa diğer bağlantılarda da sıkıntı çıkardı.
ISS kaçak yayın yaptığı için engellemiştir paketi aldığınız yerin IPsini. Bundan dolayı da o IP numarasına erişemiyorsunuz ama diğerlerine erişiyorsunuz.
Ya da malum Tüürkiye'de herkes CGNAT arkasında. Bu da demek oluyor ki belki 1000 kişi aynı IP'yi kullanıyorsunuz ve o 1000 kişinin 400'ü kullanıyor o iptv'yi. Adamlar da saldırı ya da şifre paylaşımı olarak algılayıp bloklamış olabilir o IP numarasını.

Geri
Üst Alt