Çevrimdışı catres Süper Üye 26 May 2018 1,459 41 11 Haz 2018 #1 Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. bu lınkteki uygulama ile iphonun ekran yansıtmasını yapabıldım. denemek isteyen olursa diye paylaşıyorum. işe yarar umarım
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. bu lınkteki uygulama ile iphonun ekran yansıtmasını yapabıldım. denemek isteyen olursa diye paylaşıyorum. işe yarar umarım
K Çevrimdışı Kashmir Aktif Üye 23 May 2018 69 44 11 Haz 2018 #2 Sizin yöntemi görmemiştim akşam ben de kurcalarken nero streaming player ı keşfettim. Bu akşam sizin app ı deneyeceğim bi de.
Sizin yöntemi görmemiştim akşam ben de kurcalarken nero streaming player ı keşfettim. Bu akşam sizin app ı deneyeceğim bi de.
Çevrimdışı catres Süper Üye 26 May 2018 1,459 41 11 Haz 2018 #3 Kashmir' Alıntı: Sizin yöntemi görmemiştim akşam ben de kurcalarken nero streaming player ı keşfettim. Bu akşam sizin app ı deneyeceğim bi de. Genişletmek için tıkla ... bu APP degil. laptop ekranını tvye baglıyoruz ya. bu uygulamayı pc ye indirip laptop ekranı yerıne telefon ekranı tv de oluyo
Kashmir' Alıntı: Sizin yöntemi görmemiştim akşam ben de kurcalarken nero streaming player ı keşfettim. Bu akşam sizin app ı deneyeceğim bi de. Genişletmek için tıkla ... bu APP degil. laptop ekranını tvye baglıyoruz ya. bu uygulamayı pc ye indirip laptop ekranı yerıne telefon ekranı tv de oluyo