iphone 7 JVC tv bluetooth sorunu

catres Çevrimdışı

catres 

Süper Üye
26 May 2018
1,459
41
Bluetooth uygulaması derken IOS'a gömülü olan özelliği mi kastediyorsunuz?
O Apple cihazlar dışında çalışmıyor benim bildiğim.
Eskiden öyleydi.
Bluetooth vardı ama sadece Apple cihazlarla çalışıyordu. :hihi
Normalde evet ios ta Bluetooth hiç bi işe yaramıyor. İşte ancak saattir apple tv dir. Kulaklıktır bu cihazlarda kullanılıyor. Ama tvyi aldıgımda Bluetooth araması yaptıgımda JVC tv yi gormuştü. Şuan görmuyor. Harici ne varsa gördü :hihi

catres Çevrimdışı

catres 

Süper Üye
26 May 2018
1,459
41
MomoCast diye bir uygulama var. YouTube da aratıp bakarsanız. O uygulamayı kullanmak istedim ve sonuç hüsrana :saskin

catres Çevrimdışı

catres 

Süper Üye
26 May 2018
1,459
41
Öncelikle şunu söylemeliyimki Doğası gereği IOS ve Linux tabanlı TV lerde devamlı bu sorunu yaşamanız normal. Onun için Apple TV kullanırsanız sıkıntı yaşamazsınız.
Gelelim sorununuza, Umarım konuyu doğru anlayıp çözümünü verebilmişimdir.
TV ile Telefonu Bluetooth üzerinden eşleştirme yapmıyacaksınız, önemli olan TV ile iPhone aynı ağ üzerinde olması gerekiyor. Hangi program ile bağlanıyorsunuz belirtmediğiniz için ben örnek olarak DLNA TV Assist örneğini vereceğim.
DLNA programını indireceksiniz, ben denedim başarılı oldu adres;

Bunu indirip kurduktan sonra programı iPhone da çalıştırınca TV yi görecek, TV de normal kanal açık olacak, Wireless Display de değil !!
Resimlerinizi ve videolarınızı TV ekranında aynalama yöntemi ile seyredebilirsiniz. Örnek resimleri ekledim aşağıda, Program ekranı alıntısında dikkat ederseniz ekranın altında TV ye bağlandığını gösteriyor. Umarım sorununuzun cevabıdır.
*Programı açıp TV ye bağlanma anı (ekranın altına dikkat "VESTEL TV added" yazıyor)
Ekli dosyayı görüntüle 1755

Ekli dosyayı görüntüle 1756

*Telefondaki kütüphane;

Ekli dosyayı görüntüle 1757

*Telefondaki Video;

Ekli dosyayı görüntüle 1758

*Telefondaki Videonun TV yansıtma anı ve oynatma anı;

Ekli dosyayı görüntüle 1759

*Telefondaki Fotoğrafın Ekrana yansıtılma anı;

Ekli dosyayı görüntüle 1760
bu uygulama cok iyi. birde web media yı acsaymış efsane olurmuş. onu acmak ıcın ücretli sürümü gerekıyo sanırım.. benımde ıhtıyacım olan şey aslında oydu. web gezintisini açabılmek.
neyse artık saglık olsun

unreleased Çevrimdışı

unreleased 

Aktif Üye
7 Ocak 2018
422
:alala Bilmiyorum ki. Bimden alınan ürün işte. Onda da yok sanırsam. O yüzden ben saatlerdir kafayı yedim öylemi:haha1:hihi
Emin değilim ama galiba öyle hocam.:kiskis

Web gezintisini değil de webdeki videoyu oynatmak isterseniz Deimos'un önerdiği programdaki "web media" seçeneğini kullanabilirsiniz.
DLNA ile screen mirroring sanıyorum ki mümkün değil.:ok

catres Çevrimdışı

catres 

Süper Üye
26 May 2018
1,459
41
Emin değilim ama galiba öyle hocam.:kiskis

Web gezintisini değil de webdeki videoyu oynatmak isterseniz Deimos'un önerdiği programdaki "web media" seçeneğini kullanabilirsiniz.
DLNA ile screen mirroring sanıyorum ki mümkün değil.:ok
O programda web mediayı oynatmak için ücretli sürüm gerekli :hoba1
Normalde tv üzerinde kendı browserinden de webde wideo oynatmak mümkün (izlediğim diziyi) ama çok yavaş hareket ettiği için brnde telefondan gırıp hemen halledeyım ıstedım. Ama yıne tvnin kendisine kaldık:gul
Teşekkür ederim yardımlarınız için

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
O programda web mediayı oynatmak için ücretli sürüm gerekli :hoba1
Normalde tv üzerinde kendı browserinden de webde wideo oynatmak mümkün (izlediğim diziyi) ama çok yavaş hareket ettiği için brnde telefondan gırıp hemen halledeyım ıstedım. Ama yıne tvnin kendisine kaldık:gul
Teşekkür ederim yardımlarınız için

TV Linux tabanlı olduğu için kablosuz klavye ve fare bağlayabilirsiniz.
Bir tane kablosuz fare alın, imleci dilediğiniz gibi kontrol edin.
Ben zamanında Logitech kablosuz klavye bağlamıştım, kanal değiştirmeye kadar kontrol edebiliyordum.
Kumandadan da on kat hızlıydı. :hihi

catres Çevrimdışı

catres 

Süper Üye
26 May 2018
1,459
41
TV Linux tabanlı olduğu için kablosuz klavye ve fare bağlayabilirsiniz.
Bir tane kablosuz fare alın, imleci dilediğiniz gibi kontrol edin.
Ben zamanında Logitech kablosuz klavye bağlamıştım, kanal değiştirmeye kadar kontrol edebiliyordum.
Kumandadan da on kat hızlıydı. :hihi
Var bende kanlosuz mouse A4tech. Ama oda ağır kalıyo
Halledicez artık bi şekildr

Geri
Üst Alt