Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar bir kaç firmadan test yayını aldım rezaletler nextstar uydudan ızlıcem hatta bırındne aldım 2 fılme baktım bılgı alınamıyor yazıyor dedım hiç giremiyorum windowsta telefonda dene dıyor adam akıllı hızlı ucretlı kullanan varmı bu zıkkımı
Bu yeni aldığımda içerik sayısı 38 bin hocam ? bencede gerek yok o kadar içeriğe ama işte herkesin istekleri farklı farklı olunca çeşit bol oluyor ? bu Jurgen IpTv nin fiyatı biraz fazla , aylık 279 TL yazıyo sitede ama ben 239 TL'den aldım 12 aylığını , tam notunu verebilmem için şöyle bir kaç...
Bu yeni aldığımda içerik sayısı 38 bin hocam ? bencede gerek yok o kadar içeriğe ama işte herkesin istekleri farklı farklı olunca çeşit bol oluyor ? bu Jurgen IpTv nin fiyatı biraz fazla , aylık 279 TL yazıyo sitede ama ben 239 TL'den aldım 12 aylığını , tam notunu verebilmem için şöyle bir kaç...