İnternette kendi Forum siteni açmak

Yoruldum inan sevgili ahmet,1999'dan beri uğraşıyorum ne yapar şimdi,artık 2019 yılındayız :) ,hani bilirmisin bilmem,telefon modemler vardı,ciiiii,zıııı diye bağlanırdı,neyse konuyu dağıtmayayım :haha1

Yan masadan 56K modem sesı gonderıldı

Neler çektim ben bunlardan ,çünkü linux kullanıyorum,sürücüsü yok,ama çalıştırmıştım linuxta, hatta o yıllar elektronikçi arkadaşım benden farklı yöntem bulmuştu da onu uygulamıştım ,o yıllar linux toplantısı olmuştu,yöntem anlatılmıştı ama kimse inanmamıştı, "kesinlikle kullanamazsınız" demişlerdi ,ne günlerdi be :cak

Neler çektim ben bunlardan ,çünkü linux kullanıyorum,sürücüsü yok,ama çalıştırmıştım linuxta, hatta o yıllar elektronikçi arkadaşım benden farklı yöntem bulmuştu da onu uygulamıştım ,o yıllar linux toplantısı olmuştu,yöntem anlatılmıştı ama kimse inanmamıştı, "kesinlikle kullanamazsınız" demişlerdi ,ne günlerdi be :cak
Abı bır lınux konusu ordan yuruyelım. :ok

Yok,almayayım sağol teşekkür ederim ,böyle iyi ?

Yan masadan 56K modem sesı gonderıldı

Sırf size dahil olmak için 48kb lık ilk bilgisayarım olan ZX Spectrum'un LOAD'' ENTER komutuyla başlayan yükleme sesini dinletmek istedim ama ytb de bulamadım sesi bir türlü :kiskis

BURAYA aktardım :)
Konu kirlenmesin ?

Geri
Üst Alt