Konu başlığı güzel ancak başlığa uygun hiç link yok şu an'a kadar
Ben size bir link paylaşayım, Bu linki size paylaşma nedenim, bulunduğum bölgeye de satışları olması ve bir kaç kere benim de bu mağazanın satışlarına verilen hizmete refakat ettmiş olmam.
Mağaza toplam alışvriş sayısı ve olumsuz sayı incelemelerini yaptığınızda oransal anlamda aradaki fark kendisini hisettiriyor.
Olumsuz yorumları elimden geldiğince okudum, aslında olumsuz geri dönüşlere baktığınızda gerek sürat kargo, gerekse teslimat kaynaklı sorunlar olduğunu göreceksiniz, Yani ürün teslim edilmeme sorunu değil de özensiz paketleme bildirileri gördüm ben, Sorun şu ki paketlemeleri aslında bu satıcılar yapmıyor, Mesela bir bulaşık makinesini satıcı mağaza paketlemez zaten depodan satış yapılır, kargocu karpuz taşır gibi taşıyınca ya ambalaj ya da ürün kendisi hasar görüyor bunu da maazaya mal ediyorlar bunlara dikkat etmek lazım.
Aynı zamanda bu tarz mağazaların bulunduğu illeri de tespit etmekte fayda var.
Konu sahibine tavsiyem, genel değerlendirmeler sonra ilk mesaja revizyon girilmesi ve liste sunulması yöndedir zira herkes bir link verse, Bu inkleri sayfalar dolusu aramaz hiç kimse, biraz link biriktiğinde bana haber verin lütfen, ben revize konusunda yardımcı olurum size