İnternet sorunu 43hl650

C Çevrimdışı

CengixZ

Yeni Üye
26 May 2020
3
34
Merhaba geçen gun hı level 43hl650 model tvyi a101den satin aldım. Tv yi ne zaman internet baglarsam evin interneti gidiyor. Tuhaf bir sorun.Kablolu ve kablosuz denedim sonuç aynı hatta TV ye satic ip verdim yine olumsuz. Tv nin ağını devre dışı yaparsam evdeki bütün cihazlar sorunsuz internete giriyor. Tv nin internetini açtıktan 5 dakika sonra bütün evde internet gidiyor. Fiber modem var zyxelin.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Aynı sorun bende vardı, ama TV de değil laptop ta ...
Ne zaman PC açsam internet gidiyordu format attım sorun düzeldi sonra tekrarladı bende modemi ilk kurulum yapip yazılımını guncelledim düzeldi. Tabi sende de aynı sorun mu var bilemem , bence ip çakışması bile olabilir. TV yazılımı güncel değilse guncelleyiniz.
Olmadı modemi guncelleyip tekrardan kurulum yapınız

C Çevrimdışı

CengixZ

Yeni Üye
26 May 2020
3
34
Modemi daha önce resetlemistim. Modem MG8324-B10A modeli chipset broadcom galiba. Modemin yazılımına baktım son güncel yazılım yüklü zaten. TV nin anakarti mb211 yazılım versiyonu da V.3.19.19.0. Yazılımda güncel galiba. Tv nin yazılımını düşersem acaba
İp çakışması gozukmuyor bütün cihazlaar TV de dahil sirayla ip almislar

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Modemi daha önce resetlemistim. Modem MG8324-B10A modeli chipset broadcom galiba. Modemin yazılımına baktım son güncel yazılım yüklü zaten. TV nin anakarti mb211 yazılım versiyonu da V.3.19.19.0. Yazılımda güncel galiba. Tv nin yazılımını düşersem acaba
İp çakışması gozukmuyor bütün cihazlaar TV de dahil sirayla ip almislar
Doğrudur ben tahminde bulundum ☺️
Peki kablolu bağlayınca da aynı mı?
Bı de TV yi telefona bağlayınca ne yapıyor?
Farklı modem varsa deneme imkanınız oldu mu?

C Çevrimdışı

CengixZ

Yeni Üye
26 May 2020
3
34
Kablolu da aynı.
Tv tele hiç baglamadim deneyim onu.
Farklı modem bağlama şansım yok şuan.
Bu arada ağ ile uyanmayı kapalı yaptım hala gitmedi bekliyorum. İnşallah gitmez:)

Geri
Üst Alt