Instagram, TikTok’un bir özelliğini daha kopyalıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sanko86
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sanko86

Süper Üye
Puan 113
Çözümler 0
sanko86

Instagram, TikTok’un bir özelliğini daha kopyalıyor​

TikTok ile popülerleşen kısa biçimli video formatları arasındaki rekabet kızışmaya devam ediyor. Sosyal medya devi Facebook, geçtiğimiz yılın Ağustos ayında TikTok’a alternatif olarak değerlendirilen Instagram Reels özelliğini kullanıma sunmuştu.

Instagram bugün Reels için Remix özelliğini kullanıma sunduğunu açıkladı. Remix ile insanlar mevcut bir Reels videosuyla yan yana olacak şekilde kendi Reels videosunu oluşturabilecek.

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Tik tok'u en çok yaşlılar kullanıyor diye duymuştum. :)

Reels ve youtube shorts uygulamalarındaki bazı videolar çok güzel ama çoğu çöp. Ya bir birlerini taklit ediyorlar yada yapmacık oyunculukla kurgular yapıyorlar. Tez zamanda dislike atılan video vb dislike yapan kullanıcıya tekrar gösterilmemesi lazım, örnek ninesiyle acayip gayri ciddi komik olmayan bir elemanın videoları, annesine iddiaya girip 100 lira alan çoçuğun videoları artık gına gelen görmek istemediğim tipten paylaşımlar. Aralarındaki güzelleri görmek istiyorum cidden iyileri var (tiktok bahsetmiyorum:) ).

Reels ve youtube shorts uygulamalarındaki bazı videolar çok güzel ama çoğu çöp. Ya bir birlerini taklit ediyorlar yada yapmacık oyunculukla kurgular yapıyorlar. Tez zamanda dislike atılan video vb dislike yapan kullanıcıya tekrar gösterilmemesi lazım, örnek ninesiyle acayip gayri ciddi komik olmayan bir elemanın videoları, annesine iddiaya girip 100 lira alan çoçuğun videoları artık gına gelen görmek istemediğim tipten paylaşımlar. Aralarındaki güzelleri görmek istiyorum cidden iyileri var (tiktok bahsetmiyorum:) ).
Yakında onlarda pirim yapmaz hale gelecek.

Yakında onlarda pirim yapmaz hale gelecek.
Eti döven abilerin dönemi kapandı buda biter illaki ama insanlar bunlardan nasıl olurda uzun süre nemalanabilir? Anlamıyorum...

Eti döven abilerin dönemi kapandı buda biter illaki ama insanlar bunlardan nasıl olurda uzun süre nemalanabilir? Anlamıyorum...
Ne yazık ki. Maske takmayı öğretemediğimiz bir ortamda normal bunlar.

Geri
Üst Alt