I
ibrahimykr
Kayıtsız / Doğrulanmamış
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Şuan mümkün değil.Koro96 o siteyi kapadım başka açtım üye olup bakabilir misin? Yorumunu almak istiyorum
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Sota yeni yazılıma bak
Yok hocam bizde hergün böyleTatil iyi gelir.

Zaten kot pantolon ve spor ayakkabı ile tatil olmaz.Yok hocam bizde hergün böyle
Işyeri denizin üstünde![]()
Bulunduğunuz şehirde deniz var mı? Sanırım en yakın deniz 30 KmAdananin güney kismi tamamen akdenize bakiyor.Zaten kot pantolon ve spor ayakkabı ile tatil olmaz.Bulunduğunuz şehirde deniz var mı? Sanırım en yakın deniz 30 Km
Şuan mümkün değil.
![]()

Adananin güney kismi tamamen akdenize bakiyor.
Merkeze birazcık uzak. (Enuzak yeri 1 saat sürmez)
Doğma büyüme orjinal Adanalıyım.
Ben de doğma büyüme adanalıyım. Şırdancı cumaliyi biliyor musun? Adanakoop'ta oturuyorumDoğma büyüme orjinal Adanalıyım.
Ben de doğma büyüme adanalıyım. Şırdancı cumaliyi biliyor musun? Adanakoop'ta oturuyorum
Bizim ev işte oranın solunda 10 adım sonra bizim ev
Bende duygunun orda oturuyorum.Bizim ev işte oranın solunda 10 adım sonra bizim ev

Hiç yakın sayılmaz siteye bak nasıl olmuş bu aradaBende duygunun orda oturuyorum.
Pek yakın sayılmaz ama 7C bindik mi iş tamam.![]()
Sıcakmı dedin nee neee sıcak deme kurbanin olim 2 kere geldim adanaya sevkiyat işi vardı dışarda yarım saat bile duramadım bir sıcak var antalya sıcağına eşit off varya bu kaburgacı yaşar usta var oralara geldiydim fenaydı.Adananin güney kismi tamamen akdenize bakiyor.
Merkeze birazcık uzak. (Enuzak yeri 1 saat sürmez)
Kayıt olmak şart ama dışardan iyi görünüyor helal.Koro96 o siteyi kapadım başka açtım üye olup bakabilir misin? Yorumunu almak istiyorum
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Sota yeni yazılıma bak