Ingilizce Dil Öğrenimi Guney afrikada - Güney Afrika ( Cape Town )

Yurtdisina cikarken yurtdisinda dil egitimi icin sizce ne kadar kalmak gerekli ve faydalidir ?

• 6 ay

• 3 ay

• 12 ay

• 1 ay

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
F Çevrimdışı

Fans Educare

Yeni Üye
16 Ocak 2025
2
34
Furkan
Dil Danışmanı | Cape Town lokasyon Uzmanı
fans.educare@gmail.com

Herkeze merhabalar arkadaslar , Türk Öğrencilerine Cape Town'da Dil, Konaklama ve Vizeler uzerine yardimda bulunmaktayim.

Cape Town'da 18 yılı aşkın tecrübemle uzman dil danışmanlığı hizmeti sunuyorum. Yerel dil ortamı hakkında derin bir anlayışa sahibim ve bireylere ve işletmelere dille ilgili ihtiyaçları konusunda yardımcı olmaktayim."

Hizmetlerim:

Kaliteli Dil Okuluna Yerleştirme: Cape Town'daki saygın dil okullarıyla ortaklık kurarak hedeflerinize ve öğrenme tarzınıza mükemmel uyumu bulmanızı sağlıyorum.

Konaklama Yardımı: İster aile yanında konaklama, ister öğrenci yurdu veya bağımsız bir daire tercih edin, konut seçenekleriniz konusunda size rehberlik edeceğim.

Vize Desteği: Güney Afrika'da öğrenim görmek için vize başvuru sürecini anlamanıza ve tamamlamanıza yardımcı olabilirim.

Neden ben?

Türkçe Odak Noktası: Türk öğrencilerin özel ihtiyaçlarına ve ilgi alanlarına hitap etme konusunda uzmanlik.

Kişiselleştirilmiş Destek: Yurtdışındaki tüm eğitim deneyiminiz boyunca kişiselleştirilmiş rehberlik ve destek sağlıyorum.

Cape Town maceranıza atılmaya hazır mısınız?

Bugün bana ulaşın fans.educare@gmail.com daha fazla bilgi edinmek ve başlamak için!

FANS.png

barbarosso Çevrimdışı

barbarosso 

Aktif Üye
7 Eki 2017
346
Furkan bey, reklam güzel hoş ama bir sürü dolandiricisi mevcut ülkemde, sen bu tiplerden olmasan bile cümleye "herkez" diye başlayınca olmuyor🙄

F Çevrimdışı

Fans Educare

Yeni Üye
16 Ocak 2025
2
34
Furkan bey, reklam güzel hoş ama bir sürü dolandiricisi mevcut ülkemde, sen bu tiplerden olmasan bile cümleye "herkez" diye başlayınca olmuyor🙄
Selamlar Barbarosso Bey - geri donusumunuz icin tesekkur ederim lakin herkez diye baslayinca neye hitap ettigini bilemedim - ben herkez tum millet anlaminda dile getirmistim. Uzun yillar ulke disinda olmama veriyorum durumu , anlamaya calisip dikkat edecegim :cak

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
20,141
Geri
Üst Alt