İnanılmaz Karıştım

S Çevrimdışı

shaolin

Kayıtsız / Doğrulanmamış
A101 de satılmıştı 2 defa ileriki zamanda tekrar gelir , ayrıca internet satışını takip ediniz
İşimiz A101'e kaldı yani. Mübarek madem bu ürünler hemen bitiyor. Adam gibi üretip yollasana A101 de koysun.
Ya da neden A101 sadece. Adam gibi ver piyasaya. A101'de sadece ne demek? Oraya özel model mi?

Q Çevrimdışı

qolqe

Yeni Üye
20 May 2020
14
kardeş buna girersek uzun olur:)

bu satış kanalı (yani a101, bim, şok, istanbulda halkmar, vd.) haftalık 10 20 üründe tedarikçilerle anlaşarak dip fiyat yaparlar bu fiyatları bazen tedarikçiden direkt alırlar bazen kendi bütçelerinden karşılarlar (fakat bim, a101 maliyete katlanmıyordur diye düşünüyorum marka bir anda birsürü yerde reklam oluyor sonuçta) daha sonra aldıkları dip fiyat ile sınırlı sayıda ürünü mağazalarına dağıtırlar ve reklamını yaparlar ürünün sonra son tüketici piyasaya bakar ulan bazen %50 bazen %70 bazen %30 düşük fiyatlı ürünü görür ve bunu almalıyım der o gün geldi mi hep beraber doluşuruz bu kanala fakat gittiği zaman sadece bu ürünü almazsın (TV olarak düşünme sadece) peynir alırsın, ekmek alırsın, cips alırsın vs. yani sepet yaparsın adam burada %1 kazanır ama diğer aldığın ürünlerden %20 kazanarak bu ürünün bir nevi maliyetini de karşılar. Firma neden maliyete katlanır ve dip fiyattan ürün verir oda bundan daha iyi reklam mı olacak der hem stoklarını yönetir şişme varsa stoğunu indirerek stok maliyetini düşürür daha çok haneye girererk tüketici ağzından reklamını da yapmış olur böylelikle piyasada bu ürünü bulamayan tüketici ama o kadar kişide markayı görmüştürki bu ürün hep ucuz ve güzel ürün yapıyordur diyerek mutlaka bu markanın ürününüde göz önünde bulundurur. yani biraz derin konu yazarak anlatabildim mi bilmiyorum ama ÖZETLE Toshiba 'yı üreten veya satan distribütörünün elindeki stok durumuna göre ya da reklam ihtiyacına göre ya da a101 'in ihtiyaç zamanına göre bu ürün tekrar satışa çıkacaktır.

Mesela Samsung 'un Curve tv si herhalde 3 senedir dönem dönem a101 de satılıyor bu hafta var dı mesela 3.300lerdeydi bir ara 4.400 e satıyorlar.

Koro96 Çevrimdışı

Koro96 

Süper Üye
24 Şub 2019
2,531
Kardeşim Kalite Hız Sağlamlık istiyorsan Samsung Zaten 2011 Den bu yana kullanmıştın bu markayı

Smartın Çok Önemi yoksa Vestel Tavsiye Ederim.

LG Ye Yanına Yaklaşma Heleki Avox Aman Deyim LG kesin Sinir Krizi Geçirtir Şahidim yani.

Q Çevrimdışı

qolqe

Yeni Üye
20 May 2020
14
Kardeşim Kalite Hız Sağlamlık istiyorsan Samsung Zaten 2011 Den bu yana kullanmıştın bu markayı

LG Ye Yanına Yaklaşma Heleki Avox Aman Deyim LG kesin Sinir Krizi Geçirtir Şahidim yani.
zaten karışıktık şimdi sende vestel deyince gene karıştık:) toshiba da karar kılmıştık niye vestel dedin ya şimdi:)

A Çevrimdışı

asker35

Yeni Üye
20 Haz 2020
10
40

vestelin hangi modelini tavsiye dersiniz 55 veya 65 inch olarak

Geri
Üst Alt