İlkokul öğretmenleri için aşı randevuları açıldı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sanko86
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sanko86

Süper Üye
Puan 113
Çözümler 0
sanko86

İlkokul öğretmenleri için aşı randevuları açıldı​

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, dün yaptığı açıklamada 2-3 hafta içinde ilkokul öğretmenlerinin aşılanmasını yapacağız demişti. 8 ve 12. sınıf öğretmenlerinin de aşılamalarını erken dönemde yapmak istediklerini vurgulamıştı.

Bakan'ın yaptığı açıklama üzerine bugün itibariyle ilkokul öğretmenleri için aşı randevuları açıldı.

Öğretmenler aşı randevularını MHRS ve e-nabız üzerinden alabilir.

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

mhrs de yoğunluktan normal muayene randevusu bile almak zor sürekli hata veriyor.

8 ve 12'ler neden okula gönderiliyor dememiş kimse.

Sınav sınıfı oldukları içinmiş,gören de zannedecek çok üstün ayrıcalıklı bir kesim yetişiyor...İnşallah öyle olsunlar da Virüs bu kadar azıtmışken,bile bile ateşe atmak olmuyor mu..?

Sınav sınıfı oldukları içinmiş,gören de zannedecek çok üstün ayrıcalıklı bir kesim yetişiyor...İnşallah öyle olsunlar da Virüs bu kadar azıtmışken,bile bile ateşe atmak olmuyor mu..?
Aklıma lise dörtlerin oy kullanacağı gerçeği geliyor. :hihi

İlkokul öğretmenlerinin aşılanmaya başlandığı gün ilkokullar uzaktan eğitime geçti de dememiş kimse :bilmiyom

not: haftanın 5 günü yüzyüze eğitim ve kurslara gelen öğrencilerle içiçe olup aşıda adı sanı geçmeyen bir ortaokul idarecisi :)

Gariplikler Ülkesi Yurdum,İlkokul öğretmenleri aşıya çağrılıyor, ama eğitim uzaktan------8. ve-12. sınıflar Yüzyüze eğitimde, ama Öğretmenlere aşı yapılmıyor.Bazen bu insanların aklını ne engelliyor diye düşünmeden edemiyoruz..?

Gariplikler Ülkesi Yurdum,İlkokul öğretmenleri aşıya çağrılıyor, ama eğitim uzaktan------8. ve-12. sınıflar Yüzyüze eğitimde, ama Öğretmenlere aşı yapılmıyor.Bazen bu insanların aklını ne engelliyor diye düşünmeden edemiyoruz..?
Çoğunluğunun aklını;
Haram Para, liyakatsiz makam, gayrı meşru kadın, engelliyor. :cigara

Akılları başka şeylere çalışıyor.Burada yazmayayım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Benim oğlum lise sonda 12.sınıf.Haftanın 3 günü staja gidiyor,2 gün de yüz yüze sınavlara gidiyor bu şartlarda mecburen.

Özel eğitim ve rehabilitasyon merkezinde öğretmenim; haftada 5 gün 8'er saat derse giriyoruz farklı farklı öğrencilerle, temas dokunma mecburen aşırı fazla ama bize, öğrencilere ve ailelerine aşı falan yok maalesef. Daha fazla yorum da yapmak istemiyorum.

Saygılar...

Geri
Üst Alt