İcra ve iflas takipleri hakkında ...

TEKNOwest

Vip Üye
Puan 113
Çözümler 2
Katılım
23 Eyl 2018
Mesajlar
10,252
Yaş
51
TEKNOwest
Cumhurbaşkanı Erdoğan tüm icra iflas takip ve talep işlemleri ile ihtiyaci haciz işlemlerini icra ve infaz edilmemesi konusundaki karar ı gündemde . yerinde bir karar olur.
 
Ücretli izin konusu da önemli. İş hayatının da destekle durdurulması lazım.
Vatandaşın evinde kalabilmesi için maddi kaygılarının giderilmesi lazım.
 
Zamanında çok çektim, evime çooook icra geldi, o stresi çok iyi bilirim.
Gençlik işte, kredi kartları baldan tatlı gelip Allah ne verdiyse abanmıştık. Ödeyemeyince de yıllık %375 temerrüt faizi ile zaten ödeyemediğim 3 liraık borcu benden 13tl olarak tahsil etmeye kalkmışlardı :)
Ödeyemeyince de malum sonuç. Allah kimseye yaşatmasın dostlar, insanın evinden eşyalarının götürülmesi çok berbat bir psikoloji.

Cumhurbaşkanını kutlarım. Eğriye Eğri, doğruya doğru bizde. Yanlışında eleştiriyorsak, doğrusunda da takdir edeceğiz elbette.

Bir de şu Cengiz İnşaata tanıdığı imtiyazların sadece binde birini vatandaşa tanısa çok iyi olacak ama, neyse..
 
Geri
Üst Alt