Aarslan
Aktif Üye
- 26 Eyl 2018
- 220
- 33
2015 yılında yani 5 sene önce kredilerimi ödeyemeyip avukatlık olmuştum daha sonra borçlarımı toplu şekilde kapatmıştım.Dün tekrar kredi çekmek için bankaya gittiğimde 2015 yılına ait sistemde banka borcunuz bulunduğu için kredi çıkmıyor dendi ve hangi bankaya ait olduğu görünmüyor dendi. Bende hangi bankaya borcum olduğunu öğrenmek için tek tek eskiden borçlandığım bankaları gezdim ama hepsi borcunuz yok dedi.En son gittiğim banka findex'e yönlendirdi ve oradan sorgulama yaptığımda eski borcum olan bankaların birinde eski borcum değişik şekilde görünüyor yani borç sıfır yazıyor ama eskiden çektiğim kredi miktarımın yanında takipte olduğu yazıyor.
Bende bankanın avukatlık şirketini aradım borcunuz yok ama icra dairesi dosyanı kapatmak için para istiyor dedi.Bende daha önce borcumu kapatmak için konuştuğum kişinin bütün borçlar için verdiği rakamı ödediğimi icra dosyalarının sizin avukatlık şirketinin kapatacağını bana söylendiğini dedim. Bu dediğime karşılık kimin bunu dediğini bilmediğini sadece banka borcu ödenmiş icraya para ödenmemiş dedi birşeyler saydı topladı sistemde görünen üç bin tl borcun dosyasını kapatmak için beşyüz küsür lira para istedi.
İşin özeti bu işte bir şeytanlık olduğunun farkındayım ama bilgim olmadığı için çözemedim. Bu konularda tecrübesi bilgisi olan varmı?
Bende bankanın avukatlık şirketini aradım borcunuz yok ama icra dairesi dosyanı kapatmak için para istiyor dedi.Bende daha önce borcumu kapatmak için konuştuğum kişinin bütün borçlar için verdiği rakamı ödediğimi icra dosyalarının sizin avukatlık şirketinin kapatacağını bana söylendiğini dedim. Bu dediğime karşılık kimin bunu dediğini bilmediğini sadece banka borcu ödenmiş icraya para ödenmemiş dedi birşeyler saydı topladı sistemde görünen üç bin tl borcun dosyasını kapatmak için beşyüz küsür lira para istedi.
İşin özeti bu işte bir şeytanlık olduğunun farkındayım ama bilgim olmadığı için çözemedim. Bu konularda tecrübesi bilgisi olan varmı?