İçimdeki Yangın ( Incendies ) 2011

OKANTÜRK Çevrimdışı

OKANTÜRK

Aktif Üye
21 Mar 2020
151
48
Orijinal İsmi: Incendies
Vizyon Tarihi: 29 Nisan 2011
Süre: 139dk
Tür: , Gizem , Savaş
Yönetmen:
Senarist: , ,
Yapımı: - ,


Annelerinin vefatından sonra köklerini bulmak için Doğuya giden ikiz kardeşler aileleri ve anneleri hakkındaki rahatsız edici gerçekleri gün yüne çıkarır.
İkizler Jeanne ve Simon'u karışık köklerini araştırmak için Orta Doğu'ya göndermek bir annenin son dileğidir. Wajdi Mouawad'ın beğenilen oyunundan uyarlanan Incendies, iki genç yetişkinin köklü nefret, sonu gelmeyen savaşlar ve kalıcı sevgiye yolculuğunu anlatan güçlü ve dokunaklı öyküsüdür.

Filmi bitirdiğinizde kendinize gelmek için biraz zamana ihtiyacınız olacaktır :) 2+2'nin her zaman 4 etmediği gerçeği yüzünüze acı bir şekilde çarpılacak...Ve yaratıcının niye bizi dünya ile cezalandırdığını ve tekrar anavatanımız cenneti kazanmak için ne kadar çok çalışmamız gerektiğini anlayacaksınız...Şok eden finaliyle izlemeye değer bir film...İyi seyredin ama seyirci kalmayın !

 
Son düzenleme:
blaki Çevrimdışı

blaki 

Süper Üye
18 Eyl 2018
510
Herkesin kaldıramıyacağı ağır bir film . İnsanın psikolojisini etkiliyor gerçekten evet sonunu tahmin etmek imkansızdı .yıllar önce izlememe rağmen hala aklımda kalmış 1+1 = 1
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt