ytigi
VIP
- 4 Nis 2019
- 514
- 37
marketlerde satılanlaeın çoğu bu tarife yapılmış malesefPiyasada satılanlar acaba orijinal salep mi? Kafamda deli sorular
marketlerde satılanlaeın çoğu bu tarife yapılmış malesefPiyasada satılanlar acaba orijinal salep mi? Kafamda deli sorular
Bana öyle geliyor ki ,burada eleştiri yapanları bir gün toplayıp ,fabrikaya çağıracaklar ve "hadi yapın da görelim" diyeceklerBu fakirlik beni mucit yapıcak zamanla ?vestel işe alsaydı hiç böyle şeyler yapmazdım ?
ülke ve teknoloji evrim geçirir...Bana öyle geliyor ki ,burada eleştiri yapanları bir gün toplayıp ,fabrikaya çağıracaklar ve "hadi yapın da görelim" diyecekler
Ben yırtarım tabii ,yaş ilerledi "ytigi'yi alın" derim
Valla,kesin inanırım ,lg ,samsung ,tüm dünyada geride kalır sayemizdeülke ve teknoloji evrim geçirir...
adamlar demesin Bi oturun siz panel bizden kasa şundan sen kimsiniz? diye ?Valla,kesin inanırım ,lg ,samsung ,tüm dünyada geride kalır sayemizde
2013-14 yılında DH'de yazdım" vestel yetkililerinde vestel tv yoktur" diye ,boşuna yazmadım o yıllaradamlar demesin Bi oturun siz panel bizden kasa şundan sen kimsiniz? diye ?
yahu plastik kalıpç ı bir arkadaş var kasa işini halleder otoboyacıda var anakarta gelince trde üreten biz varız dese şuradan atlarım :(yap deseler ana karıda yaparız. işlemci Ram çipi spi pic vs alırız 4 kat board yapan var trde) yazılım zaten kolay ?çok mu attım2013-14 yılında DH'de yazdım" vestel yetkililerinde vestel tv yoktur" diye ,boşuna yazmadım o yıllar
Desinler ,hatta bize bıraksınlar ,inan çakma salepten daha iyi tv yazılımı çıkartırız (bu arada salebi deneyecekmişiz ,hanım öyle dedi ,örgüsünü örerken)
Yooo,daha İzmir'e gelmedi attığın?çok mu attım
Ohoo ,bu ancak gelir