işte o kısmı sitenini ismi gözüksün istiyor xxxx.tr.gg gibi (google drive)Dosya hangi sunucuda barınıyorsa kaynak olarak orası görünecektir. Eklediğiniz indirme linki başka bir kaynakta mı?
işte o kısmı sitenini ismi gözüksün istiyor xxxx.tr.gg gibi (google drive)
barındıran site degilde ken sitesinin ismi gözüksün istiyor, benmi anlatamadım bilemiyorum
dosya iniyor ,sadece resimdeki nereden yazan kısmı kendi sitesi ile değiştirecek kod varmı ,mesale nereden : xxxx.tr.gg gibiDosyayı o adresten çekmeniz gerekir benim anladığım?
dosya iniyor ,sadece resimdeki nereden yazan kısmı kendi sitesi ile değiştirecek kod varmı ,mesale nereden : xxxx.tr.gg gibi
Hayır söylediğiniz şey mümkün değil hele ki .tr.gg uzantılı ücretsiz bir servis ve sadece HTML ile.dosya iniyor ,sadece resimdeki nereden yazan kısmı kendi sitesi ile değiştirecek kod varmı ,mesale nereden : xxxx.tr.gg gibi
onu kastetmedim, sadece o kısmı kod ile ismini farklı göstermek samet.tr.gg gibiDosya nereden iniyor? Geldiği sunucu ne ise onu gösterir benim anladığım.
Google Drive'dan gelen dosyanın yandex.com.tr'den gelmesi mümkün müdür sence?
onu kastetmedim, sadece o kısmı kod ile ismini farklı göstermek samet.tr.gg gibi
teşekkürler.kullandığınız yazılım tüm uzak bağlantıları proxyleyip önbellek üzerinden sunarsa olur. Teoride olur, Pratikte olmaz.
amaç kaynağı deiştirmek değil, sadece ismi farklı göstermekti ?Arkadaş doğru olanı yazmış kaynağı değiştirmek mümkün değil. Ancak indirilinen dosyayı sunucuya upload edip kaynağı değiştirebilir.
O Zaman sorunu okus pokusla çözeceksin ?teşekkürler.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
amaç kaynağı deiştirmek değil, sadece ismi farklı göstermekti ?
üzücü bir cvap oldu keske sadece olmaz değiştirilmez deseydinizO Zaman sorunu okus pokusla çözeceksin ?