Mevcut fakat oradan gelmiyor. Motor bölümünden geliyor..Arkada fan mevcut mudur?
Burada paylaşmıştım aslında dolap hiç stop etmiyor sürekli çalışıyor diye.. Motoru yeni değişmişti bir nevi anjiyo olmuştu aslında.. Temizlikte bir sıkıntı yok ama bilmiyorum yinede...!Motorun oldugu bolgede fon makınası (ısıtıcı anahatarı kapalı olsun) yardımıyla temızlık yapıp ses durumunu takıp edermısın.
Motorun oldugu bolgede fon makınası (ısıtıcı anahatarı kapalı olsun) yardımıyla temızlık yapıp ses durumunu takıp edermısın.
Plastik kapak sıcaklıktan dolayı kendini gevşetmiş olabilirmi acaba ,o kapak çıkartılıp takılabilir,arasına sünger koyabilirsin,eğer düşündüğüm nedenden dolayı ses yapıyorsa ,ben bizimkine sünger koymuştum,sesi kesmiştitkartal ' Alıntı:Evet arkadaşlar son bir hafta on gündür buzdolabının motor kısmında bir vızırtı sanki cızırtı gibi bir ses geliyor.Motorun üstündeki plastik kabı oynatınca yada oynatmaya çalışınca ses kesiliyor bir süre sonra tekrar başlıyor. Acaba nedendir?
Tamam denicem. Teşekkür ederim. ?komprasörü oynatıcınca kesiyorsa takozlarda gevşeme olabilir motorun kulakçıklarını tutan tırnaklar sağlammı kontrol ediniz, motor su haznesi oynatınca kesiyorsa teraspynin deği gibi kenarına köşesine bi yalıtım malzemesi koyup titreşimi düşürün, eğer borular titreşiyorsa hafif iterek veya çekerek boruyu çok az yamultun daha sağlam ve titreşimsiz olduğunu görebilirsiniz