A Çevrimdışı allele Yeni Üye 28 Şub 2019 8 46 13 Tem 2020 #1 Fox hdr, fox news, cnn int. Bbc kanallarını izlemek için ne yapılmalı elle şifre girilmelimi girilcekse hotbird uydusunda bu kanalların şifresi ne
Fox hdr, fox news, cnn int. Bbc kanallarını izlemek için ne yapılmalı elle şifre girilmelimi girilcekse hotbird uydusunda bu kanalların şifresi ne
Çevrimdışı teraspy TFC Team 26 Kas 2018 22,683 65 14 Tem 2020 #3 Serverli uydu alıcısı çözer bu kanalları ,sistem tanberg veya powevu olsa ,o zaman elle girilir veya usb ile atılır .Sende hangi cihaz var acaba
Serverli uydu alıcısı çözer bu kanalları ,sistem tanberg veya powevu olsa ,o zaman elle girilir veya usb ile atılır .Sende hangi cihaz var acaba
A Çevrimdışı allele Yeni Üye 28 Şub 2019 8 46 23 Tem 2020 #4 teraspy' Alıntı: Serverli uydu alıcısı çözer bu kanalları ,sistem tanberg veya powevu olsa ,o zaman elle girilir veya usb ile atılır .Sende hangi cihaz var acaba Genişletmek için tıkla ... bende serverlı cihaz yok ip tvden izliyebiliyorum ben uydu alıcısından sormuştum.benimki tv gömülü uydu alıcısından vestel.
teraspy' Alıntı: Serverli uydu alıcısı çözer bu kanalları ,sistem tanberg veya powevu olsa ,o zaman elle girilir veya usb ile atılır .Sende hangi cihaz var acaba Genişletmek için tıkla ... bende serverlı cihaz yok ip tvden izliyebiliyorum ben uydu alıcısından sormuştum.benimki tv gömülü uydu alıcısından vestel.