Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım hatalarım olursa nolur affedin 28 kasım 2019 günü aldım makineyi servis geldi kurdu ve test etmek için 14 dklık kısa programa çalıştırıp gittiler neyse daha 2. yıkamada yorgan attım sonra renklileri attımbir baktım mkine küt küt vuruyor neyse 5-6 gün sonra servisi çağırdık su terasiziyle aysk ayarlarını yaptılar gittiler ama hala sesli çünkü makinenin kazanı tutan parça o kadar esnekki kazan vurup duruyor neyse böyle alıştık işin kısası çok sesli sıkıyor
YIKAMA: makinenin yıkması gayet iyi vestel cm 9812 den sonra ilaç gibi geldi lekelri hep çıkartıyor kokuları gideriyor ama beyazlar bazen iyi çıkmıyor kirlilik seviyesini iyi ayarlayıp hijyen seçeneğine basmanız lazım
Özellikler: 14 programlı 11 kg 1600 devir çocuk kilidi 3 fonksiyon sıcaklık ayarı sıkma ayarı gecikmeli başlat, rapid kir srviyesi ayarlama aktif buhar
F&P kampanya ile 2499 tl ye almıştım fiyatına göre gayet iyi
Eksileri: malzeme kalitesi düşük sesli sıkıyor servis kötü
Sorular: servis kağıdına baktığımda bakım şıkkı vardı gerçekten bakım yaptırılabiliyormu? İyi günler.
YIKAMA: makinenin yıkması gayet iyi vestel cm 9812 den sonra ilaç gibi geldi lekelri hep çıkartıyor kokuları gideriyor ama beyazlar bazen iyi çıkmıyor kirlilik seviyesini iyi ayarlayıp hijyen seçeneğine basmanız lazım
Özellikler: 14 programlı 11 kg 1600 devir çocuk kilidi 3 fonksiyon sıcaklık ayarı sıkma ayarı gecikmeli başlat, rapid kir srviyesi ayarlama aktif buhar
F&P kampanya ile 2499 tl ye almıştım fiyatına göre gayet iyi
Eksileri: malzeme kalitesi düşük sesli sıkıyor servis kötü
Sorular: servis kağıdına baktığımda bakım şıkkı vardı gerçekten bakım yaptırılabiliyormu? İyi günler.