Duyuru Homatics Tuner a TKGS Özelliği Geldi

Merhaba,
Beta sürümünü yükledim.
Fabrika ayarlarına dönmeme rağmen TKGS menüsünü göremedim.
Botech ve homatics tuner ile denedim.
Farklı bir şey mi yapmak gerekiyor acaba?
5174 beta sürümü geldimi size o sürüm herkese gelmedi

5174 beta sürümü geldimi size o sürüm herkese gelmedi
Evet.
Ella ile yazıştım ve tkgs beta versiyonu istedim.
Kendisine de yazdım çalışmadığını. Burada çalıştırabilen arkadaşlar varsa eksik ya da farklı bir şey yapmam gerekiyor mu onu sormak istedim

Evet.
Ella ile yazıştım ve tkgs beta versiyonu istedim.
Kendisine de yazdım çalışmadığını. Burada çalıştırabilen arkadaşlar varsa eksik ya da farklı bir şey yapmam gerekiyor mu onu sormak istedim
Tuneri sıfırla cihazın fişini çek sıfırdan tuner kurulumu yap belki cihazı da sıfırlamak gerekir.

Tuneri sıfırla cihazın fişini çek sıfırdan tuner kurulumu yap belki cihazı da sıfırlamak gerekir.
Cihazı fabrika ayarlarına sıfırladım herşeyi silerek. Daha sonra tuneri taktım ve ona da sıfırdan kurulum yaptım zaten.
Değişen bir şey olmadı iki tunerde de maalesef.

Cihazı fabrika ayarlarına sıfırladım herşeyi silerek. Daha sonra tuneri taktım ve ona da sıfırdan kurulum yaptım zaten.
Değişen bir şey olmadı iki tunerde de maalesef.
Beta grubunda yaz bunları orda çözülecek

Hadi gözünüz aydın tuner cılar 😂

Yapacaklarını bilsem tuner tarafı için basit bir kaç şey daha isteyeceğim de adam yeter diyecek :)

Biraz zaman geçsin şunları da yazacağım:
Toplu kanal düzenleme,
online/offline transponder yükleme/güncelleme,
online/offline picon yükleme/güncelleme,
External epg source

Yapacaklarını bilsem tuner tarafı için basit bir kaç şey daha isteyeceğim de adam yeter diyecek :)

Biraz zaman geçsin şunları da yazacağım:
Toplu kanal düzenleme,
online/offline transponder yükleme/güncelleme,
online/offline picon yükleme/güncelleme,
External epg source
Yaz hocam sen yaz, firma ilgili yeter ki siz yazın 🙂

merhabalar 4k plus cihazı aldım şimdi tuner alacağım homatics pahalı biraz tkgs özelliği geldimi şuan botech tuner ile arasında gidip geliyorum karar veremedim hangisini almalıyım.

kendi sitesinden aldım en uygun oraydı tkgs özelliği çalışırmı acaba?
Ben bir fark olacağını sanmıyorum, sonuçta aynı tuner. Gerçi bende uydu çanak anten olmadığını için tuner denemesi yapmadım hiç. Ancak @TC Yıldırım alabilirsin dediyse olay bitmiştir. Sıkıntı çıkacağını sanmam.

Geri
Üst Alt