🔥 Homatics Dongle G 4K ( Yakında... ) 🔥

The_SreT 

TFC Team
Homatics Dongle G 4K yakında tüm ayrıntıları ile burada 🙂

S30318-100738.jpg

S30318-100711.jpg

Hemen almak isteyenler için 👇

TAVSIYEFORUMU koduyla %10 indirimli kargo+vergi dahil 72 usd ( 1400 TL )

Son düzenleme:

The_SreT 

TFC Team
şunun ramini 4gb yapsalar. f/p açısından ideal ürün olur.
Öyle olmuş olsa fiyatıda bu olmaz, aslında bu tür stick tarzı cihazlar için gereksiz fazla ram ve depolama. Bu tür cihazlar Netflix, Prime Video, Disney Plus gibi dijital platformları kullanmak için tasarlanıyor. Bu tarz bir kullanım için kağıt üzerinde görülen donanımı yeterli zaten. Ancak tam manasıyla nedir, ne değildir, cihaz geldiğinde anlayacağız. Firma genelde güvenilir, kaliteli cihazlar üretsede, bir gelsin bakalım bizzat deneyimleyelim.

maymunkral 

Bronz Üye
Öyle olmuş olsa fiyatıda bu olmaz, aslında bu tür stick tarzı cihazlar için gereksiz fazla ram ve depolama. Bu tür cihazlar Netflix, Prime Video, Disney Plus gibi dijital platformları kullanmak için tasarlanıyor. Bu tarz bir kullanım için kağıt üzerinde görülen donanımı yeterli zaten. Ancak tam manasıyla nedir, ne değildir, cihaz geldiğinde anlayacağız. Firma genelde güvenilir, kaliteli cihazlar üretsede, bir gelsin bakalım bizzat deneyimleyelim.
aslında şöyle bir durum var. bir kesim de tvnin arkasında duran ve yer kaplamayan ama performanslı cihaz istiyor. onlar için biçilmiş kaftan.

TC Yıldırım 

@PCTeknik
Platin Üye
TAVSIYEFORUMU kodumuzla kargo+vergi dahil 72 usd ( 1400 TL ) civarına alınabiliyor 🙂

72$ Bu özellikler için çok dedim firmaya 60 civarı yaparsanız daha iyi olur dedim.
Tavsiye onlarak ilettim dikkate alırlarsa fiyat biraz daha düşebilir.