T
TC Yıldırım
Kayıtsız / Doğrulanmamış
Ram kısmı olmaz ama depolama 16 olsaydı yakışırdı.şunun ramini 4gb yapsalar. f/p açısından ideal ürün olur.
Ram kısmı olmaz ama depolama 16 olsaydı yakışırdı.şunun ramini 4gb yapsalar. f/p açısından ideal ürün olur.
Cihaz üzerinde özenle çalışmışlar hoş detaylar var. Yüksek performanslı stick cihaz olduğu belli oluyor işte ufak detaylara dikkat etseler kral stick olurdu.Cihaz hakkındaki detaylar ilk başlığa eklenmiştir
Gerçekten özen göstermişler, çok ince detaylarına kadar. Bu ürünün üstünde bu kadar duracaklarını beklemiyordum açıkcası.Cihaz üzerinde özenle çalışmışlar hoş detaylar var. Yüksek performanslı stick cihaz olduğu belli oluyor işte ufak detaylara dikkat etseler kral stick olurdu.
Bu tür cihazlar YouTube, Netflix vs isteyenler için.Kalan depolama miktari 3.3GB çok fazla uygulama yükleme meraklısı olmayan için yeterli gelir.
Teşekkür ettim, gerçekten premium bir stick cihaz yapmışlarHomatics Dongle G 4K incelemesi için teşekkürler.
Cihaz hepsi birarada kıvamında olmuş. ( yazılım, donanım, malzeme kalitesi)
Depolama olarak 16gb olsaymış tadından yenmezmiş.
Kalan depolama miktari 3.3GB çok fazla uygulama yükleme meraklısı olmayan için yeterli gelir.
Eyvallah dostum, merakla bekliyoruz video yu Google Tv arayüzünü çok seveceksinEmeğine sağlık. Video yakında
Eyvallah hocam sağolasınEline sağlık kardeşim
Her hangi bir espirisi yok, daha karmaşık sadecegoogle tv arayüz kullanımı nasıl anroidtv ye göre artı eksiler neler
aynen ayar yeri karışık gibi geldiHer hangi bir espirisi yok, daha karmaşık sadece