Deneyim 🔥 Homatics Box R 4K Plus ( Özel İnceleme ) 🔥

anladım teşekkür ederim. Umarım en kısa sürede çıkar.

Aynı gün içindede çıkabilir, bir kaç gün bekletebilirlerde, gümrükteki yoğunluğa bağlı 🙂

Screenshot_20240104_093849_Chrome.jpg

Aras a teslim edilmiş sanırım. Ancak Aras kargo sitesinden weworldexpress.com seçmeme rağmen sorgulama yapamıyorum. Nasıl takip edeceğim?

Screenshot_20240104_093849_Chrome.jpg

Aras a teslim edilmiş sanırım. Ancak Aras kargo sitesinden weworldexpress.com seçmeme rağmen sorgulama yapamıyorum. Nasıl takip edeceğim?
Aras kargo sana sms atacak, paketini teslim aldık diye. Ondan sonra takip edebileceksin 🙂

sen sakın bir daha sipariş verme bir dahakini kalbin kaldırmaz :hihi

Arkadaşlar hazır olun iyi haberi veriyorum aras teslim aldı çok şükür pazartesi salı gibi elimde ürünüm çok teşekkür ediyorum sizlere :)

Arkadaşlar hazır olun iyi haberi veriyorum aras teslim aldı çok şükür pazartesi salı gibi elimde ürünüm çok teşekkür ediyorum sizlere :)
Sevgili metin , ne iş yapıyorsun ,meslek olarak soruyorum merak ettim :)

daha sakin bir iş bul patron dese sistem çöktü sen o saat sistemden önce gidersin :hihi

daha sakin bir iş bul patron dese sistem çöktü sen o saat sistemden önce gidersin :hihi
Yahu yapmayın sizleri sevdiğimden heyecanımı paylaşıyorum o kadar da abartılacak bir şey olduğunu düşünmüyorum :)

Geri
Üst Alt