PCTeknikElektronik
Aktif Üye
Bende çalışıyor siyahı var hassas değil çok kaliteli değil tochpad kısmı işini yapıyor diyelimTouchpad aktif çalışıyor mu?
Geri kalanlar iyi bu paraya orta kalite ürün.
Bende çalışıyor siyahı var hassas değil çok kaliteli değil tochpad kısmı işini yapıyor diyelimTouchpad aktif çalışıyor mu?
Acaba emuelec tanır mı? usb aparatla mı bağlanıyor bt mi? (Çocuklara almak lazım ondan soruyorum rakam uygun geldi.)Bende çalışıyor siyahı var hassas değil çok kaliteli değil tochpad kısmı işini yapıyor diyelim
Geri kalanlar iyi bu paraya orta kalite ürün.
Bt ile bağlanıyor bt desteği varsa tanırAcaba emuelec tanır mı? usb aparatla mı bağlanıyor bt mi? (Çocuklara almak lazım ondan soruyorum rakam uygun geldi.)
Not: 450-500 olacak zam yakınAcaba emuelec tanır mı? usb aparatla mı bağlanıyor bt mi? (Çocuklara almak lazım ondan soruyorum rakam uygun geldi.)
Maalesef. Emuelec benim cihazda bt sorununa sahip. BT chipsetiyle ilgili problemi henüz gideremediler. Bağlansa bile kopuyor. Artık başka bahara.Bt ile bağlanıyor

TVBox mu kullanıyorsun Mame32 ile devam edilebilirMaalesef. Emuelec benim cihazda bt sorununa sahip. BT chipsetiyle ilgili problemi henüz gideremediler. Bağlansa bile kopuyor. Artık başka bahara.![]()
Olmaaaz. Android çekirdeği altında aynı oyunları açmaya çalıştığın zaman hem android hem emulatör sistem kaynağı kullanıyor. Bunda doğrudan sistem boot ettiği için android işe karışmıyor.TVBox mu kullanıyorsun Mame32 ile devam edilebilir
Android fobisi mi varOlmaaaz. Android çekirdeği altında aynı oyunları açmaya çalıştığın zaman hem android hem emulatör sistem kaynağı kullanıyor. Bunda doğrudan sistem boot ettiği için android işe karışmıyor.![]()

Ios' çi muamalesi yapmayalım lütfen. Sonuçta emuelec çekirdeği de linux.Android fobisi mi var![]()

Ona bakarsan Android'de linux çekirdeğinden geliyor. Akraba hepsiIos' çi muamalesi yapmayalım lütfen. Sonuçta emuelec çekirdeği de linux.![]()
![]()
![]()

Ben de onu diyorum. Ben android fobili değilim, linux lobiliyim.Ona bakarsan Android'de linux çekirdeğinden geliyor. Akraba hepsi![]()

Abi lobi işleri tehlikeli işler çeşitlilik iyidirBen de onu diyorum. Ben android fobili değilim, linux lobiliyim.![]()

Bir denerim bir ara. Ama emuelec altında kullandığım emulatörler, Neo-Geo, PS Portable, Sega Saturn, Dreamcast, Ps1, ...Abi lobi işleri tehlikeli işler çeşitlilik iyidir![]()
Hepsinin tek tek emulatörü mevcutBir denerim bir ara. Ama emuelec altında kullandığım emulatörler, Neo-Geo, PS Portable, Sega Saturn, Dreamcast, Ps1, ...