The_SreT
TFC Team
- 18 Kas 2017
- 4,341
Sormam lazım gelecek diye söylenmişti, umarım yapmışlardır. Bu gelecek güncellemenin son güncelleme olabileceği söylendi bana çünküTkgs de geliyor mu
Sormam lazım gelecek diye söylenmişti, umarım yapmışlardır. Bu gelecek güncellemenin son güncelleme olabileceği söylendi bana çünküTkgs de geliyor mu
Android 12 gelecek son güncelleme olamazSormam lazım gelecek diye söylenmişti, umarım yapmışlardır. Bu gelecek güncellemenin son güncelleme olabileceği söylendi bana çünkü
Android 11 için dedim zaten, Android 11 için son güncelleme, yoksa Android 12-13 alacak cihazAndroid 12 gelecek son güncelleme olamaz
12 için acele ediyorlar orası iyi olmadıAndroid 11 için dedim zaten, Android 11 için son güncelleme, yoksa Android 12-13 alacak cihaz
Ben anlamıyorum zaten bunların acelesi ne, tamam dışardan belki güzel görünüyor ooo Android 12 de veriyorlar diye ama, Android 11 i tam stabil duruma getirdin harika çalışıyor, hooop hadi Android 12 ye geçiyoruz12 için acele ediyorlar orası iyi olmadı
Her yeni sürümde sorunlarla uğraşıyoruz sorunlar bitmeden farklı sürüme geçiyoruzBen anlamıyorum zaten bunların acelesi ne, tamam dışardan belki güzel görünüyor ooo Android 12 de veriyorlar diye ama, Android 11 i tam stabil duruma getirdin harika çalışıyor, hooop hadi Android 12 ye geçiyoruz
Asıl mesele 12'ye geçecek bir fark olacak mı?Ben anlamıyorum zaten bunların acelesi ne, tamam dışardan belki güzel görünüyor ooo Android 12 de veriyorlar diye ama, Android 11 i tam stabil duruma getirdin harika çalışıyor, hooop hadi Android 12 ye geçiyoruz
Google Tv arayüzüne geçecektir, şuan Android 12 tüm lisanslı cihazlarda o var. Ben en azından 2023 ün Android 11 ile geçilmesi taraftarıyım, o sırada 12 beta grubuna sunulup eksikleri giderilebilir.Asıl mesele 12'ye geçecek bir fark olacak mı?
12 bize "ooo" dedirtecek mi, hayır.
3-5 tane dandirik özellik getirmiştir Google kesin.
Stabil olsa yeter bize.
Bence de buglar halledilip gelsin.Google Tv arayüzüne geçecektir, şuan Android 12 tüm lisanslı cihazlarda o var. Ben en azından 2023 ün Android 11 ile geçilmesi taraftarıyım, o sırada 12 beta grubuna sunulup eksikleri giderilebilir.
O sistem şuan bende mevcut, kullanıyorum yaklaşık 1 haftadır. Forumda konu açacağım yakındaBence de buglar halledilip gelsin.
Google TV cidden iyi diyorlar, hayırlısı bakalım.
Şu 2.1 sistem çıksa da bir baksam ya, iş görecek düzeyde çıkarsa alırım.
Tipi güzel takım olur.
Geçen mağazada soundbarlara baktım, çoğu bastan ibaret.
Zorla Samsung Q90-95 aldıracaklar.
200$ cık standart tws bt hoparlörBence de buglar halledilip gelsin.
Google TV cidden iyi diyorlar, hayırlısı bakalım.
Şu 2.1 sistem çıksa da bir baksam ya, iş görecek düzeyde çıkarsa alırım.
Tipi güzel takım olur.
Geçen mağazada soundbarlara baktım, çoğu bastan ibaret.
Zorla Samsung Q90-95 aldıracaklar.
100'dü hani, 200 mü oldu?200$ cık standart tws bt hoparlör
Tizleri nasıl özellikle onu merak ediyorum.O sistem şuan bende mevcut, kullanıyorum yaklaşık 1 haftadır. Forumda konu açacağım yakında
İlk kurduğumda hiç beğenmemiştim, hatta firmayada ilettim benim Tv çok daha iyi ses veriyor bundan diye ancak daha sonra subwoofer üzerindeki reset tuşunu farkettim ve resetleyip tekrar bağlantı kurduğumda ses çok tatmin edici geldi. Tiz seslerini çok iyi veriyor, ancak bu ses olayı kişiye göre değişir. Bana güzel gelen sana gelmeye bilir, sana güzel gelende bana güzel gelmeye bilirTizleri nasıl özellikle onu merak ediyorum.
Bası herkes veriyor da, sistemlerin birçoğunda adamakıllı tiz ses yok.