Stabil 5221 sürümüne güncelleme otomatik olarak gelecektir; gruplar halinde, tüm kullanıcılara aynı anda sunulmamaktadır.Ancak Sizdeki sürüm 5221 sürümünü üstünde Beta sürüm ise (Örneğin bendeki beta 5892 geriye dönük stabil 5221 e dönemiyor hemde güncelle me alamıyorum).Bu bilgiler çerçevesin de cihazınızın durumunu kontrol ediniz ..Merhabalar. Bende güncelleme görünmüyor. Cihaz üzerinden mi aldınız güncellemeyi ?
Direk ota üzerinden geldi.Merhabalar. Bende güncelleme görünmüyor. Cihaz üzerinden mi aldınız güncellemeyi ?
TeşekkürlerDirek ota üzerinden geldi.
Hocam beta sürümü yüklemedim.. Söylediğiniz gibi grup grup gelecek sanırımStabil 5221 sürümüne güncelleme otomatik olarak gelecektir; gruplar halinde, tüm kullanıcılara aynı anda sunulmamaktadır.Ancak Sizdeki sürüm 5221 sürümünü üstünde Beta sürüm ise (Örneğin bendeki beta 5892 geriye dönük stabil 5221 e dönemiyor hemde güncelle me alamıyorum).Bu bilgiler çerçevesin de cihazınızın durumunu kontrol ediniz ..
Saygılar
hayırlı gunler,
bnonlıne aldım guncelleme adıktan sonra bnde tivimate var süresiz onu kullanıyorum güncelleme sonra calısan ucretlı aldıgım sunucu ses yok görüntu var anlamadım gitti tel kurdum tel calısıyor bilgiis olan varmı
bendede tivimate var durum aynı