Homatics Box R 4K Plus - Android 12

K Çevrimdışı

Kdrbgc

Yeni Üye
17 May 2024
3
38
Merhaba arkadaşlar

Homatics Box R 4K Plus cihazına nihayet Android 12 güncellemesi geldi.​

Şuan gördüğüm yenilikler :

* Açılış ekranı renklenmiş
* Hızda belirgin bir artış var
* Ses barı yana alınmış
* Kumanda güncellemesi geldi

IMG_20240517_174220.jpg

Cengiz Demir Çevrimdışı

Cengiz Demir

Yeni Üye
5 Nis 2024
3
52
Merhabalar. Bende güncelleme görünmüyor. Cihaz üzerinden mi aldınız güncellemeyi ?

B Çevrimdışı

birali

Yeni Üye
14 Ağu 2021
18
70
Merhabalar. Bende güncelleme görünmüyor. Cihaz üzerinden mi aldınız güncellemeyi ?
Stabil 5221 sürümüne güncelleme otomatik olarak gelecektir; gruplar halinde, tüm kullanıcılara aynı anda sunulmamaktadır.Ancak Sizdeki sürüm 5221 sürümünü üstünde Beta sürüm ise (Örneğin bendeki beta 5892 geriye dönük stabil 5221 e dönemiyor hemde güncelle me alamıyorum).Bu bilgiler çerçevesin de cihazınızın durumunu kontrol ediniz ..
Saygılar

Cengiz Demir Çevrimdışı

Cengiz Demir

Yeni Üye
5 Nis 2024
3
52
Direk ota üzerinden geldi.
Teşekkürler :)

Stabil 5221 sürümüne güncelleme otomatik olarak gelecektir; gruplar halinde, tüm kullanıcılara aynı anda sunulmamaktadır.Ancak Sizdeki sürüm 5221 sürümünü üstünde Beta sürüm ise (Örneğin bendeki beta 5892 geriye dönük stabil 5221 e dönemiyor hemde güncelle me alamıyorum).Bu bilgiler çerçevesin de cihazınızın durumunu kontrol ediniz ..
Saygılar
Hocam beta sürümü yüklemedim.. Söylediğiniz gibi grup grup gelecek sanırım :)

S Çevrimdışı

Samut

Yeni Üye
13 Eki 2020
5
42
hayırlı gunler,

bnonlıne aldım guncelleme adıktan sonra bnde tivimate var süresiz onu kullanıyorum güncelleme sonra calısan ucretlı aldıgım sunucu ses yok görüntu var anlamadım gitti tel kurdum tel calısıyor bilgiis olan varmı

The_SreT Çevrimdışı

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,291
Ayarlar > Cihaz Tercihleri > Ekran ve Ses > Gelişmiş Ses Ayarları > Biçimleri Seçin > Passthough seçeneğini seçip deneyin
hayırlı gunler,

bnonlıne aldım guncelleme adıktan sonra bnde tivimate var süresiz onu kullanıyorum güncelleme sonra calısan ucretlı aldıgım sunucu ses yok görüntu var anlamadım gitti tel kurdum tel calısıyor bilgiis olan varmı
bendede tivimate var durum aynı

S Çevrimdışı

Samut

Yeni Üye
13 Eki 2020
5
42
aynı dediğiniz görüntu var ses mı yok yoksa herhangi bi sıkıntı yokmu

S Çevrimdışı

sands

Yeni Üye
27 Ara 2021
13
54
sorun aynı görüntü var ses yok
daha dogrusu ses DD yada stereo ise sorun yok ama PCM surround 5.1 ise çalışmıyor ve hiçbir ayar işe yaramıyor tamamen yeni güncellemeden kaynaklı

Geri
Üst Alt