The_SreT
TFC Team
- 18 Kas 2017
- 4,291
Hayırlı olsun şimdidenSiparişimi dün verdim. Sipariş onaylandı gösteriyor. Heyecanla bekliyorum. 1500-1600 bandında en iyi ürün gibi
Hayırlı olsun şimdidenSiparişimi dün verdim. Sipariş onaylandı gösteriyor. Heyecanla bekliyorum. 1500-1600 bandında en iyi ürün gibi
Mecool sitesinden alırsanız vergi dahil değil hocam, Homatics vergi dahil gönderiyor. Şuan ürün stokta gözüküyor.ürünü almayı düşünüyorum fakat aklıma takıldı mecool km2 plus ile aralarında pek fark yok gibi fiyat olarak 150tl civarında daha ucuz sizce hangisini almalıyım (mecoolda vergi dahil fiyat mı emin değilim) (homatics sitesinde pre order görünüyor şuan stokta var mı ondan da emin değilim) teşekkürler.
Yazılım konusunda sıkıntı olmaz bu markada, yazılım için beta kullanıcıları bile mevcut. 2/16 olan bu cihazda Dolby Vision yok, HDR ve Dolby Atmos var. Dolby Vision 4/32 olan Homatics Plus da var.Yazılım durumu nasıl acaba, Google TV 4K ile benzer fiyattalar. Artıları Bt-5, wifi-ax, giriş çıkışlar. Google TV arayüzü ve vision olmaması büyük eksik.
4/32 Yüksek Ram Depolama İşlemci S905x4 AV 1 Kodek Dolby vision Dolby atmos DTS Wi-Fi6 gibi özellikler'le ön planda.plus modeli ile ram rom harici tam olarak ne gibi farklar var acaba
Flash belleği taktığında biçimlendirme yaptın mı cihazdan, aslında pek önermiyorum bu işlemi pek sağlıklı olmuyor. Ancak bu söylediğin problemide yapmaması gerekiyor, başka bir bellek ile deneme şansın var mı ?depolama yükseltmek için hafıza kart taktım fakat kumanda dan kapatınca tekrar açınca yada fişden çekince bellek boş görüyor kartı çıkar tak yapınca geliyor nerde yanlış yapıyorum acaba
biçimlendirme yaptım 16GB den 32GB e depolama olarak taşıdım flaş bellekte aynı oluyorFlash belleği taktığında biçimlendirme yaptın mı cihazdan, aslında pek önermiyorum bu işlemi pek sağlıklı olmuyor. Ancak bu söylediğin problemide yapmaması gerekiyor, başka bir bellek ile deneme şansın var mı ?
EU olanı seçeceksin, 10 güne gelir. Her hangi bir ödeme çıkmaz, herşey dahil fiyat.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.79,99 dolar olan ürünle ,
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.89,99 dolar olan ürün arasında depolama dışında fark varmı?8 gb depolama benim için yeterli 10 dolar fazla vermek istemiyorum.
Alım yaparken fiş hangisini seçiyorduk?Alsıktan sonra kaç günde geliyor teslimde gümrük vs herhangi bir ödeme çıkıyormu?
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.79,99 dolar olan ürünle ,
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.89,99 dolar olan ürün arasında depolama dışında fark varmı?8 gb depolama benim için yeterli 10 dolar fazla vermek istemiyorum.
Alım yaparken fiş hangisini seçiyorduk?Alsıktan sonra kaç günde geliyor teslimde gümrük vs herhangi bir ödeme çıkıyormu?
Ben işlemeci aynı zannediyordum.Farklıymış.Aynı olsa 8 gb depolama bana fazlasıyla yetiyor.Lite Y4 işlemcidir, Box R X4 işlemci farkı varmış?Günlük kullanımda çok farkedermi?8 gb depolama farkı var + 10 dolar farka değermi ?EU olanı seçeceksin, 10 güne gelir. Her hangi bir ödeme çıkmaz, herşey dahil fiyat.
Lite Y4 işlemcidir, Box R X4