Duyuru 🥳 Homatics Black Friday %30 indirim - Kargo + Gümrük Vergisi Dahil🥳

E Çevrimiçi

efsaneromeo

Aktif Üye
23 Haz 2023
129
40
önderim yapıyor. Sipariş verdikten sonra mail adresinize TC kimlik numaranızı isteyen bir mail gelecek Homatics'ten, ona cevap vermeniz önemli, adınıza verginin ödenmesi için gerekli.
Hocam süpersiniz. iki sorum daha olacak sizi de yoruyorum ama kusura bakmayın.

Firmaya ulaşacağımız mail adresi var mı? Sitede yazan support@homatics.com maile cevap gelmedi. Sorun olursa ulaşabilelim.

İkinci sorumda, linke tıklayınca Paypal yazıyor. Altında adres alanı var. Orayı doldurdum. O Adrese mi geliyor? Kredi kartı ile ödeme yaparken başka adres alanı yok. Sanki adresi Paypal'a veriyoruz Homatics'e vermiyoruz gibi geldi de.

The_SreT Çevrimdışı

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,321
Hocam süpersiniz. iki sorum daha olacak sizi de yoruyorum ama kusura bakmayın.

Firmaya ulaşacağımız mail adresi var mı? Sitede yazan support@homatics.com maile cevap gelmedi. Sorun olursa ulaşabilelim.

İkinci sorumda, linke tıklayınca Paypal yazıyor. Altında adres alanı var. Orayı doldurdum. O Adrese mi geliyor? Kredi kartı ile ödeme yaparken başka adres alanı yok. Sanki adresi Paypal'a veriyoruz Homatics'e vermiyoruz gibi geldi de.
Telegrama gelirsen orada firma yetkileri var, mailden daha hızlı görüşürsün.

Paypal ile ödemeyeceksin aşağıda PAYMENT kısmı var, orada Credit/Debit Card seçeneğini seçeceksin.

The_SreT Çevrimdışı

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,321
Başlıktaki cihazlar arasında en F/P cihaz Homatics Box R 4K'dır arkadaşlar. Plus cihazına bütçesi yetmeyen o cihazı düşünebilir. Plus ile aynı işlemciye sahiptir S905X4 işlemci var cihazda, 2gb ve 32gb depolamaya sahiptir. Plus'la arasında tek fark Plus'ta 4gb ram mevcut bunda 2gb ram mevcut. Plus'ta Dolby Vision desteği var bunda HDR10. Cihaz 2300 - 2400 arası bir fiyata geliyor. X4 işlemci 2/32 bir cihaz için gerçekten uygun bir fiyat.

Geri
Üst Alt