akıllı ol sei robotics diyoruz o zaman6-7 bin tl olur heralde. Nvidia shield alınır bunun yerine.
akıllı ol sei robotics diyoruz o zaman6-7 bin tl olur heralde. Nvidia shield alınır bunun yerine.
Legal takılacak üyeler bence buna yönelsin;Cihazın 4/32 olanı 199$ 8/64 olanı 249$ dolardan satılacağı ön görülüyor. Yalnız bu fiyatlar resmi değil konuşulandır.
Bende Apple TV var, şu an aşırı derecede memnunum, uçak gibi cihaz. Lakin yeni şeyler denemeyi severim, Homatics'in uzamsalı nasıl merak ediyorum.Legal takılacak üyeler bence buna yönelsin;
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Bir de onun gümrüğü var.
Kargo ve gümrük vergisi fiyata dahil olacakLegal takılacak üyeler bence buna yönelsin;
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Bir de onun gümrüğü var.
200 dolar olan piyasayı donunda sallarCihazın 4/32 olanı 199$ 8/64 olanı 249$ dolardan satılacağı ön görülüyor. Yalnız bu fiyatlar resmi değil konuşulandır.
Üstüne üstlük %10 forum indirim kodu bu cihazdada geçerli olacak, yani fiyat 200 dolar olarak resmiyet kazanırsa, forum indirim koduyla kargo vergi dahil 180 dolara alınabilecek.200 dolar olan piyasayı donunda sallar
bu uygulamayı denediniz mi ru.cobra.zap.afrd-0.3.2@The SreT
geçen Ugoos-928 incelemesi yapan kişiye de sordum ama o da bilmiyor ayrıca bir başka
tanıtım yapan Çin liye de sordum o da henüz bilmiyor ne hikmetse
Screen resolution>>Display mode;59.940 - 23.967 desteği varmıdır?
-Ugoos için belki yeni bir f/w ile bu destek gelebilir dediler!
-alternatif 928 olarak X96X10 ve Homatics kalıyor geriye şimdilik
benim adayım tabi ki root lu olduğu için X96X10 olacaktır ama bu 59/23
olayı kafama takılıyor,bildiğim kadarıyla Homatics de bu destek vardı?(soc905X4 de)
-Homatics;$ 180 kağıt TR için "maliyet" bence çok ciddi iyi yaw
-X96X10;yaklaşık $ 145/150 kağıt TR için oluşacak maliyet(4/32 Ali de fiyat bu) bence çok daha iyi!
sizin indirim kuponu ile birlikte $ 99 kağıt(4/32)gerçekten çok iyi+%50 G. v.s $ 150
ülen bir türlü çözemedim şu olayı be yoksa Ali ye bugün siparişi vereceğim
senden ricam bu olayı teyit ettirebilirmisin Homaticse?
en azından bilirimki bir alternatif olarak 59/23 desteği olduğu için Homatics-928 de elde tutulur!
Ugoos geçmişte iki cihazını kullandım ama yazılımları biraz sıkıntılı ve ikinci kişiler var arada
onların eline bakıyorsun!
kaldıki DVision sanırım yok! yani benim için DV hikaye ama o kadar para veren adam bu devirde bunu ister yaw!
Atmos ister yani onu bunu ister 200 kağıt verince
öncelikle 3 kriterim var;
-59/23 olmazsa olmaz!
-Gb LAN
-ROOT kesin olacak!
hadi hayırlı işler+
bu ayarlar var 59.940 - 23.967 işe yarayabilir rootlu cihazlarda çaşılıyor
Cihaz hakkında bu tür ince detaylara henüz ulaşamadık, cihaz hazır ancak daha tüm detaylara ulaşamıyoruz malesef. Ancak yinede soracağım 59/23 desteği olup olmadığını, kendi düşüncem yüksek ihtimal olacaktır. L1-Netflix-DV-Atmos-Gigabit Lan-Wifi6-6E kesin ulaştığımız bilgiler.@The SreT
geçen Ugoos-928 incelemesi yapan kişiye de sordum ama o da bilmiyor ayrıca bir başka
tanıtım yapan Çin liye de sordum o da henüz bilmiyor ne hikmetse
Screen resolution>>Display mode;59.940 - 23.967 desteği varmıdır?
-Ugoos için belki yeni bir f/w ile bu destek gelebilir dediler!
-alternatif 928 olarak X96X10 ve Homatics kalıyor geriye şimdilik
benim adayım tabi ki root lu olduğu için X96X10 olacaktır ama bu 59/23
olayı kafama takılıyor,bildiğim kadarıyla Homatics de bu destek vardı?(soc905X4 de)
-Homatics;$ 180 kağıt TR için "maliyet" bence çok ciddi iyi yaw
-X96X10;yaklaşık $ 145/150 kağıt TR için oluşacak maliyet(4/32 Ali de fiyat bu) bence çok daha iyi!
sizin indirim kuponu ile birlikte $ 99 kağıt(4/32)gerçekten çok iyi+%50 G. v.s $ 150
ülen bir türlü çözemedim şu olayı be yoksa Ali ye bugün siparişi vereceğim
senden ricam bu olayı teyit ettirebilirmisin Homaticse?
en azından bilirimki bir alternatif olarak 59/23 desteği olduğu için Homatics-928 de elde tutulur!
Ugoos geçmişte iki cihazını kullandım ama yazılımları biraz sıkıntılı ve ikinci kişiler var arada
onların eline bakıyorsun!
kaldıki DVision sanırım yok! yani benim için DV hikaye ama o kadar para veren adam bu devirde bunu ister yaw!
Atmos ister yani onu bunu ister 200 kağıt verince
öncelikle 3 kriterim var;
-59/23 olmazsa olmaz!
-Gb LAN
-ROOT kesin olacak!
hadi hayırlı işler+