Hızlı İnternet için DNS Cloudflare

Anladım, teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için. :ok
Rica ederim ne demek. Ama şunu hatırlatmakta fayda var, güvenilirliğini bilmediğiniz İnternet te dolaşan DNS adreslerini güvenliğiniz açısından kullanmayın. Başlıca Open DNS, Google, Comodo ve bu bahsettiğimiz DNS adreslerini kullanın. Güvenilirliği olmayan DNS sunucuları ya tuzaktır, ya da Hacklenirse sizin yazmış olduğunuz banka adreslerini istedikleri siteye yönlendirip bilgilerinizi çalabilirler.

Kullandigim sirali dns adresleri

20180407_123233-png.png

Rica ederim ne demek. Ama şunu hatırlatmakta fayda var, güvenilirliğini bilmediğiniz İnternet te dolaşan DNS adreslerini güvenliğiniz açısından kullanmayın. Başlıca Open DNS, Google, Comodo ve bu bahsettiğimiz DNS adreslerini kullanın. Güvenilirliği olmayan DNS sunucuları ya tuzaktır, ya da Hacklenirse sizin yazmış olduğunuz banka adreslerini istedikleri siteye yönlendirip bilgilerinizi çalabilirler.

O konuda haklısınız, açtığım konulara bakarsanız o kadar yabancı biri olmadığımı görürsünüz. :kiskis

Estağfurullah Hocam :) Başka arkadaşlarada kaynak olması açısından genelleme yapmıştım, yanlış anlaşılmasın ;)

Teşekürler @Sota hocam hemen modeme girdim dns'yi :ok

Ben denediğimde nedense ters tepti ya, hızlanmanın aksine yavaşlama hissettim.:alala

Olabilir vallahi.:haha
Gıcık olmayan bi' dns sunucuları kalmıştı.:seytan

@Umut Barış

Geri
Üst Alt