Hocam çok teşekkürler%99 oranda aynıydı daha önce incelemiş farklara bakmıştım, dikkate değer bir değişiklik yoktu T tamer07

Hocam çok teşekkürler%99 oranda aynıydı daha önce incelemiş farklara bakmıştım, dikkate değer bir değişiklik yoktu T tamer07
Ado hocam ben bu tv nin işlemcisini kaç çekirdekli olduğunu hiçbir yerde göremedim, müsayit olduğunuzda bakabilirmisiniz.
Size cevap yazmamışmıyım ben :(epey.com a işlemci bilgisi yazmıyor güncelleyebilirmisiniz şeklinde mail attım, 4 çekirdek olarak güncellemişler
Size cevap yazmamışmıyım ben :(
Sn A azrael85 cihazın ölü piksel ve bulutlanma sorunları ile ilgili gelişme oldu mu.
Ben hem biraz daha fiyatın inmesi hem de bu sorunlara servisin tutumunu ve sonucunu öğrenmek için bekliyorum şu anda. Benim anladığım kadarıyla 7 bin 8 bin tl bayılmadan sorunsuz bir cihaz bulmak zor sanki. :( Kötünün iyisine razı olacağız mecburen.
Bulutlanma dışında cihazın başka negatif denebilecek bir gözleminiz oldu mu ayrıca. Çok soru sordum ama anlayışınız için teşekkürler şimdiden.
İstediğin kadar bayıl,hatta Araba parası da bayılsan işiniz şansa kalıyor!
Sıfır sorun zaten olamaz,olsa olsa şansın düzgün gitmiş olabilir,ne kadar para o kadar köfte
v.s gibi illerde bu panel aleminde olamıyor maalesef
Sony alırsanız,SE firması adamı hasta eder! Sony iyi güzel de sorun filan kabul etmiyor bu adamlar
işiniz hepten şansa kalıyor Sony alınca!
Sn A azrael85 cihazın ölü piksel ve bulutlanma sorunları ile ilgili gelişme oldu mu.
Ben hem biraz daha fiyatın inmesi hem de bu sorunlara servisin tutumunu ve sonucunu öğrenmek için bekliyorum şu anda. Benim anladığım kadarıyla 7 bin 8 bin tl bayılmadan sorunsuz bir cihaz bulmak zor sanki. :( Kötünün iyisine razı olacağız mecburen.
Bulutlanma dışında cihazın başka negatif denebilecek bir gözleminiz oldu mu ayrıca. Çok soru sordum ama anlayışınız için teşekkürler şimdiden.
Sn azrael85 teşekkürler cevabınız için. Değişim kararına sizin adınıza sevindim. Gerçekten tv işi kurcaladıkça huzursuzluk yaratıyor. 9400 de wcg var hdr yok ifadeniz doğrudur ama 2 farklı üretim var mıydı acaba. Dediğiniz gibi Vestel 49ud9400 ve HITACHI'nin fiyatları aynı neredeyse. WCG HDR'ye tercih edilmeli mi?@Ado hocam açıklığa karıştırır umarım. Teşekkürler tekrar.eğer 49 inç düşünüyosan aynı fiyata aynı kasa vestel 49ud9400 de var, 9400 de wcg var hdr yok, hitachi de hdr var wcg yok,Ado hocaya hangisinin daha etkili olduğunu sorup ona göre karar vermenizi öneririm.
Sn azrael85 teşekkürler cevabınız için. Değişim kararına sizin adınıza sevindim. Gerçekten tv işi kurcaladıkça huzursuzluk yaratıyor. 9400 de wcg var hdr yok ifadeniz doğrudur ama 2 farklı üretim var mıydı acaba. Dediğiniz gibi Vestel 49ud9400 ve HITACHI'nin fiyatları aynı neredeyse. WCG HDR'ye tercih edilmeli mi?@Ado hocam açıklığa karıştırır umarım. Teşekkürler tekrar.
Sonucu merakla bekliyorum azizim, Yorumlarınız önemliBugün n11 den siparişimi verdim. 49 inç olanını alacağım. vestel 6300 serisi ile hitachi 1800 serisi arasında kalmıştım ama panel olarak aynı panel kullanıyorlar ve anakartlar da bir birine yakın özellikler. İşçilik malzeme vb kalitesi olarak tabi ki hdr açısından da hitachi 1800 serisini tercih ettim. İnternet smart vs. aradığım özellik değil. Mühim olan görüntü kalitesi, zaten dışardan bağlayacağım xaomi mi box 4k android tv ve samsung blu-ray ve 5+1 ses sistemi ve media player ile kompakt bir sinema ses sistemine döner.
Umarım tahmin ettiğim gibi çıkar.