HITACHI 55HT1800 TV Hakkında Bilgilendirme Konusu

A Çevrimdışı

azrael85

Aktif Üye
31 Ara 2017
219
Cvp: HITACHI 55HT1800 TV Hakkında Bilgilendirme Konusu

nabu07' Alıntı:
Satıcıyı aradım 2 yıl garantili olduğunu söyledi. Vestel 2 yıl garanti veriyormu?

hepsiburada daki satıcıyımı aradın,  ücretsiz kurulum varmıymış

N Çevrimdışı

nabu07

Yeni Üye
22 Şub 2018
100

azrael85' Alıntı:
nabu07' Alıntı:
Satıcıyı aradım 2 yıl garantili olduğunu söyledi. Vestel 2 yıl garanti veriyormu?

evet hocam varmış. 
@Ado hocam Hangi vestel paneliyle aynı acaba yada 50mu7000 paneliyle aynı va panelemi sahip bu tv ler? Gidip izlemek istiyorum. Birde kasası nasıldır incemi kalınmıdır hiç görsel yok.

A Çevrimdışı

azrael85

Aktif Üye
31 Ara 2017
219

nabu07' Alıntı:
azrael85' Alıntı:

evet hocam varmış. 
@Ado hocam Hangi vestel paneliyle aynı acaba yada 50mu7000 paneliyle aynı va panelemi sahip bu tv ler? Gidip izlemek istiyorum. Birde kasası nasıldır incemi kalınmıdır hiç görsel yok.

kasası ince sanırım,  ölçulerinde ayaksız derinlik 36 (56) yazıyor,  9000 serisi gibi

N Çevrimdışı

nabu07

Yeni Üye
22 Şub 2018
100

azrael85' Alıntı:
nabu07' Alıntı:
evet hocam varmış. 

kasası ince sanırım,  ölçulerinde ayaksız derinlik 36 (56) yazıyor,  9000 serisi gibi

Hocam sen alacakmısın? Görüntüsünü çok merak ediyorum. Motion performansı felan. Ado hocam muadil bir vestel modeli versede gidip baksam hemen alacağım. Aylardır bakmaktan yoruldum artık.

A Çevrimdışı

azrael85

Aktif Üye
31 Ara 2017
219

nabu07' Alıntı:
azrael85' Alıntı:

Hocam sen alacakmısın? Görüntüsünü çok merak ediyorum. Motion performansı felan. Ado hocam muadil bir vestel modeli versede gidip baksam hemen alacağım. Aylardır bakmaktan yoruldum artık.

bana vestel para iadesi yapacak ,  bende yeni tv arayışına girdim,  55ud9650 ye takıldım ama oda fiyat olarak biraz yukarıda,  bakalım araştırma aşamasındayım

N Çevrimdışı

nabu07

Yeni Üye
22 Şub 2018
100

azrael85' Alıntı:
nabu07' Alıntı:

bana vestel para iadesi yapacak ,  bende yeni tv arayışına girdim,  55ud9650 ye takıldım ama oda fiyat olarak biraz yukarıda,  bakalım araştırma aşamasındayım

Para iadesi ne için? Tv için ise hangi modeldi ? memnun kalmadınızmı?

A Çevrimdışı

azrael85

Aktif Üye
31 Ara 2017
219
evet memnun kalmadım bilinçsizce bir model secmiştim,  2 kerede arıza yapınca farkını verip 55ud9650 istedim,  faiş fiyat çıkardılar bende para iadesi istedim, yaklaşık 500- 600 zararım olacak,  ürünü alırken kullandığım indirimler gitti, Ado hoca ve forum sayesinde bilinçlendik şimdi almam gereken paneli biliyorum, hitachi de wcg olsa düşünmeden alacaktım, dediğiniz gibi muadil bir vestel bulsak en azından onu izleyip karar verebiliriz.

N Çevrimdışı

nabu07

Yeni Üye
22 Şub 2018
100

azrael85' Alıntı:
evet memnun kalmadım bilinçsizce bir model secmiştim,  2 kerede arıza yapınca farkını verip 55ud9650 istedim,  faiş fiyat çıkardılar bende para iadesi istedim, yaklaşık 500- 600 zararım olacak,  ürünü alırken kullandığım indirimler gitti, Ado hoca ve forum sayesinde bilinçlendik şimdi almam gereken paneli biliyorum, hitachi de wcg olsa düşünmeden alacaktım, dediğiniz gibi muadil bir vestel bulsak en azından onu izleyip karar verebiliriz.

Sizin model hangisiydi? Birde bu wcg ne kada fark ettirirki görüntüyü acaba. @Ado hocam muadil bir model bekliyoruz haydi :)

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,244
52

nabu07' Alıntı:
azrael85' Alıntı:

Sizin model hangisiydi? Birde bu wcg ne kada fark ettirirki görüntüyü acaba. @Ado hocam muadil bir model bekliyoruz haydi :)

Azizim 1 sate yakın zamandır ürün arıyorum sizin için lakin sizi yanıltmadan ''Şunu gidip inceleyebilirsiniz'' diyebileceğim bir ürün denk gelmiyor.

Birisine bakıyorum fazlası var
Diğerine bakıyorum eksiği var.

Yine de hemen hemen en yakını 55UD9300 

Ben yorum yapmayacağım bu model ile ilgili, taa ki siz gidip mağazada görüp burada düşüncenizi yazana kadar :ok:

N Çevrimdışı

nabu07

Yeni Üye
22 Şub 2018
100
Ado' Alıntı:
nabu07' Alıntı:

Azizim 1 sate yakın zamandır ürün arıyorum sizin için lakin sizi yanıltmadan ''Şunu gidip inceleyebilirsiniz'' diyebileceğim bir ürün denk gelmiyor.

Ben yorum yapmayacağım bu model ile ilgili, taa ki siz gidip mağazada görüp burada düşüncenizi yazana kadar :ok:

Hitachi maalesef Antalya'da yok. Ub9100 modelini gördüm Vestel de çok güzel bir görüntüsü vardi. Bu modele göre nasıl peki? Ub9100 hangi panel kullanır Hitachi ye yakinmidir @Ado

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,244
52

nabu07' Alıntı:
Ado' Alıntı:

Hitachi maalesef Antalya'da yok. Ub9100 modelini gördüm Vestel de çok güzel bir görüntüsü vardi. Bu modele göre nasıl peki? Ub9100 hangi panel kullanır Hitachi ye yakinmidir

UB9100 de LG panel mevcut ki eğer 9100 deki görüntüyü beğendiyseniz Bu TV yi beğenmemeniz mümkün değil.

N Çevrimdışı

nabu07

Yeni Üye
22 Şub 2018
100

Ado' Alıntı:
nabu07' Alıntı:
Hitachi maalesef Antalya'da yok. Ub9100 modelini gördüm Vestel de çok güzel bir görüntüsü vardi. Bu modele göre nasıl peki? Ub9100 hangi panel kullanır Hitachi ye yakinmidir

UB9100 de LG panel mevcut ki eğer 9100 deki görüntüyü beğendiyseniz Bu TV yi beğenmemeniz mümkün değil.

Hatta aynı yerde ud9400 vardı ve çok soluktu renkleri. Belki ekran ayarlarından bilemiyorum. Ben bu TV yi alıyorum o halde. 2600tl fiyatı nasıl sizce? Bu arada Samsung 50mu7000 de alabiliyorsun bu fiyata :( kafam yine karıştı.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,244
52

nabu07' Alıntı:
Ado' Alıntı:

Hatta aynı yerde ud9400 vardı ve çok soluktu renkleri. Belki ekran ayarlarından bilemiyorum. Ben bu TV yi alıyorum o halde. 2600tl fiyatı nasıl sizce?

Siz mutlaka araştırmışsınızdır ancak farklı markalardaki emsalleri ile kıyaslandığında oldukça dikkat çekici bir fark çıkıyor ortaya.

A Çevrimdışı

azrael85

Aktif Üye
31 Ara 2017
219

nabu07' Alıntı:
Ado' Alıntı:

Hatta aynı yerde ud9400 vardı ve çok soluktu renkleri. Belki ekran ayarlarından bilemiyorum. Ben bu TV yi alıyorum o halde. 2600tl fiyatı nasıl sizce? Bu arada Samsung 50mu7000 de alabiliyorsun bu fiyata :( kafam yine karıştı.

ama şimdi durum biraz karıştı,  ub9100 izlemişsiniz çok beğenmişsiniz,  Ado hocanın dediğine göre ub9100 lg ips panel, ud9400 izlediğinizde renk soluk gelmiş beğenmemişsiniz, ud9400 samsung va panel, yani sizin almayı düşündüğünüz hitachi de samsung  va panel, bu durumda hitachi yide beğenmeyeceksiniz, hatta 55ud9400 de artı olarak wcg özelliğide mevcut, hitachi sizin için yanlış tercih olacak gibi görünüyor.

Geri
Üst Alt