Hiremco Nitro X3 tv box güncelleme yazılımı

E Çevrimdışı

Ert1500

Yeni Üye
9 Şub 2026
2
27
Arkadaşlar merhaba,

Hiremco Nitro X3 tv box güncelleme yazılımına ihtiyacım var.Hiremco ile görüştüm.Eski cihaz olduğu için kendilerinde yokmuş.güncelleme siteleride kapalı(Merih video) diğer destek sitesi(Hiremco destek) ise indirme linklerini kaldırılmış.Arşiviniz de bu dosya varmıdır?

Dosya bilgisi aşağıdadır.

Nitro_X3-ota-V3.20200616.144052.zip

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

hiremco-nitro-x3-android-9.0-box-4gb-ddr-3e61.jpg

AndroidTvBoxTurkiye Çevrimdışı
18 Kas 2017
4,498
Firmada yazılımın olmaması tam bir fiyasko, açıklanabilir bir durum değil.

Bu cihaz özellikler ve tasarım olarak X96 Max plus X3 4/32 cihaza benziyor. Hani cihaz elimde olsa daha net bir cevap verebilirdim. Bu cihaza X96 Max Plus 4/32 yazılımı atılabilir ancak emin olmak gerekiyor tabi.

Uygun yazılımlar aşağıda ancak emin olmadan atmamakta gerekiyor. Uyarayım, yoksa cihaz çökebilir.

Aynı cihazın SlimBox sitesindede resmi yazılımı mevcut.

Not: Aynı cihaz olduklarına emin olmadan yazılım atmaya kalkışmayın, aksi takdirde tüm sorumluluk size aittir.

E Çevrimdışı

Ert1500

Yeni Üye
9 Şub 2026
2
27
Firmada yazılımın olmaması tam bir fiyasko, açıklanabilir bir durum değil.

Bu cihaz özellikler ve tasarım olarak X96 Max plus X3 4/32 cihaza benziyor. Hani cihaz elimde olsa daha net bir cevap verebilirdim. Bu cihaza X96 Max Plus 4/32 yazılımı atılabilir ancak emin olmak gerekiyor tabi.

Uygun yazılımlar aşağıda ancak emin olmadan atmamakta gerekiyor. Uyarayım, yoksa cihaz çökebilir.

Aynı cihazın SlimBox sitesindede resmi yazılımı mevcut.

Not: Aynı cihaz olduklarına emin olmadan yazılım atmaya kalkışmayın, aksi takdirde tüm sorumluluk size aittir.
Cihazın tam modeli mecool km9 pro honor diye hatırlıyorum.Ancak bana hiremco nun bu cihaz için yazılım update'i lazım.

Geri
Üst Alt